ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Angela Missoni αποχωρεί από τον ρόλο της creative director του οίκου μετά από 24 χρόνια


Μάρθα Κουμπάνη

28 Μαΐου 2021

Η Angela Missoni αποχωρεί από τον ρόλο της creative director του οίκου μετά από 24 χρόνια
Η Angela Missoni αποχωρεί από τον ρόλο της creative director του οίκου Missoni

Η Angela Missoni αποχωρεί από το ρόλο της ως creative director μετά από 24 χρόνια στον οίκο μόδας Missoni τον οποίο ίδρυσαν οι γονείς της, Ottavio και Rosita.

Η Angela Missoni, 62 ετών, ανακοίνωσε την απόφασή της σε συνέντευξή της στο BoF την περασμένη εβδομάδα, επισημαίνοντας ότι ο διορισμός νέου διευθύνοντος συμβούλου κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ο ρόλος ιδιωτικού επενδυτικού κεφαλαίου στη στήριξη του οίκου μόδας της έδωσαν "την εμπιστοσύνη για να κάνει την κίνηση". Ο διευθυντής σχεδιασμού Alberto Caliri, ο οποίος έχει εργαστεί μαζί με τη Missoni για 15 χρόνια, θα αναλάβει τον ρόλο της προσωρινά.

"Οι γονείς μου ανακάλυψαν μια νέα γλώσσα στη μόδα" δήλωσε η Angela Missoni. "Και πιστεύω ότι τα τελευταία 25 χρόνια κατάφερα να επεκτείνω το λεξιλόγιο αυτής της γλώσσας". Η Missoni θα παραμείνει πρόεδρος του οικογενειακού οίκου μόδας, ενώ άλλα μέλη της οικογένειας διατηρούν ρόλους στην εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της, η οποία διευθύνει το MissoniHome.

Άλλες πρόσφατες αλλαγές περιλαμβάνουν τον τερματισμό παραγωγής της σειράς M Missoni τον Μάρτιο, την οποία διαχειριζόταν η κόρη της Angela Missoni, Margherita.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.