ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Irina Shayk σχεδίασε τα μόνα 3 παπούτσια που χρειάζονται όλες οι γυναίκες


Μάρθα Κουμπάνη

4 Ιουνίου 2021

H Irina Shayk σχεδίασε τα μόνα 3 παπούτσια που χρειάζονται όλες οι γυναίκες
Η Irina Shayk σχεδίασε την δική της συλλογή παπουτσιών

Η Ιrina Shayk είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και μία από τις πιο στιλάτες γυναίκες της βιομηχανίας. Η επιτυχημένη καριέρα της και τα καθημερινά, ενημερωμένα σύνολά της, μας κάνουν να εμπιστευόμαστε σχεδόν τυφλά τις ενδυματολογικές της επιλογές αλλά και προτάσεις. Έτσι όταν ακούσαμε ότι σχεδίασε την δική της συλλογή παπουτσιών σε συνεργασία με την Βρετανίδα σχεδιάστρια Tamara Mellon, ξέραμε πριν την δούμε, ότι θα είναι εξαιρετική.

Το μοντέλο σχεδίασε μία capsule συλλογή με τρία καλοκαιρινά στιλ, άνετα, ευκολοφόρετα και διαχρονικά. Ό,τι ακριβώς θέλουμε από ένα ζευγάρι παπούτσια! 

Όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την πρώτη της συλλογή: ''Ήθελα τρία πράγματα από την capsule συλλογή μου: Στιλ, ποικιλία και άνεση''. Σχετικά με την εμπειρία του σχεδιασμού, η σταρ είπε: '' Λάτρεψα τα zoom meetings και απόλαυσα την διαδικασία του σχεδιασμού''.

H collection περιλαμβάνει ένα ζευγάρι μαύρα, δερμάτινα σανδάλια με λουράκια και ελαφρώς τρακτερωτή σόλα, ένα ζευγάρι μπεζ μπότες και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. 

Η Irina Shayk κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή με παπούτσια

jenny.gr
jenny.gr

 

Τη συλλογή IRINA SHAYK x TAMARA MELLON μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Δείτε ακόμη: Τα πιο κομψά φλατ σανδάλια του καλοκαιριού

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.