ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τα πιο φρέσκα και παιχνιδιάρικα μαγιό του καλοκαιριού που μας έχουν κλέψει την καρδιά


Μάρθα Κουμπάνη

2 Ιουλίου 2021

Τα πιο φρέσκα και παιχνιδιάρικα μαγιό του καλοκαιριού που μας έχουν κλέψει την καρδιά

Λουλούδια, φύκη, αστερίες, κοχύλια και ιππόκαμποι διακοσμούν τη νέα συλλογή με μαγιό του ελληνικού brand BAYA και τα μάτια μας βγάζουν καρδούλες. Εμπνευσμένη από τον πολύχρωμο κόσμο του βυθού, η BAYA ονόμασε τη συλλογή της Sea Creatures και επέλεξε παιχνιδιάρικα, χαρούμενα χρώματα και τροπικά prints, με τα οποία μας καλεί να ζήσουμε το φετινό καλοκαίρι γεμάτο ανεμελιά και άνεση.

Σχεδόν όλα τα items της συλλογής είναι διπλής όψης, ώστε να κάνουμε εύκολα “mix n’ match”, αλλά και να έχουμε την επιλογή για μονόχρωμη ή patterned εμφάνιση. Ουσιαστικά, είναι δύο μαγιό σε ένα.
Εκτός από κλασικά μπικίνι και ολόσωμα, δημιουργήσαν και μαγιό με μακρύ μανίκι, ιδανικά για όσες γυναίκες κάνουν θαλάσσια αθλήματα. Τα ολόσωμα τους μπορούν άνετα να φορεθούν και ως κορμάκια.

Βρες το top και το bottom διπλής όψης

Σεβόμενη τη φύση, από την οποία άντλησε και την έμπνευσή της, η BAYA δημιούργησε τα μαγιό της με ανακυκλωμένο πολυεστέρα, ώστε να συμβάλλει και αυτή με τον τρόπο της στη μείωση του ανθρώπινου αποτυπώματος στο περιβάλλον.

Βρες το ολόσωμο διπλής όψης

Τόσο τα ρούχα της ελληνικής εταιρείας, όσο και τα μαγιό της έχουν συνδεθεί εδώ και χρόνια με δύο χαρακτηριστικά: καλή εφαρμογή και άνεση. Λόγω του ότι όλα τα προϊόντα της σχεδιάζονται με βασικό κριτήριο να μπορούν να φορεθούν κατά τη διάρκεια της άσκησης, είναι οι πιο ασφαλείς επιλογές για όσες θέλουν να έχουν ελευθερία κινήσεων στην παραλία, αλλά και στην καθημερινότητά τους.

Plus: Τα ίδια patterns βγαίνουν και σε παιδικά για matchy-matchy εμφανίσεις μαμάς και κόρης στην παραλία.

Ας κάνουμε λοιπόν μαζί μια “μικρή βουτιά” στα αγαπημένα μας σχέδια από τη συλλογή Sea Creatures της BAYA:

Βρες το top και το bottom διπλής όψης

Βρες το top και το bottom διπλής όψης

Βρες το ολόσωμο διπλής όψης

Βρες το top με το zipper και το bottom διπλής όψης

Βρες το ολόσωμο

Βρες τα μαγιό

Βρες το ολόσωμο διπλής όψης



Ανακάλυψε όλη τη συλλογή της BAYA και βρες το μαγιό που σου ταιριάζει

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.