ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Stelios Koudounaris: H καλοκαιρινή συλλογή με -50% έκπτωση


Μάρθα Κουμπάνη

12 Ιουλίου 2021

Stelios Koudounaris: H καλοκαιρινή συλλογή με -50% έκπτωση

'Ολοι ψωνίσαμε λιγότερο φέτος αφού δεν είχαμε που να πάμε. Ευκαιρία να αποκτήσουμε με γενναιόδωρες εκπτώσεις τα κομμάτια του αγαπημένου μας σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη!

Εως και -50% σε ενα πραγματικά περιορισμένο αριθμό κομματιών αλλά με μεγάλη ποικιλία στα υπέροχα φορέματα του Στέλιου Κουδουνάρη που ξέρουν πως να κλέβουν τα βλέμματα!

jenny.gr

Ολοκληρωμένη η συλλογή Stelios Koudounaris, βρίσκεται σε ένα χώρο που αποτυπώνει απόλυτα την ταυτότητα του brand. Απολαύστε την καινούργια καλοκαιρινή γυναικεία συλλογή με προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας με προσιτές τιμές αλλά και πολλές επιλογές από επίσημα ενδύματα. Μια capsule collection με ανδρικά, φιλοξενείται αποκλειστικά στο κατάστημα και φυσικά, κάποια αγαπημένα αντικείμενα και αξεσουάρ από όλο τον κόσμο τα οποία αποτελούν προσωπικές επιλογές του σχεδιαστή. Μια υψηλής αισθητικής shopping εμπειρία για όσους αγαπούν την οπτική γωνία του Stelios Koudounaris.

jenny.gr

Αναγνωστοπούλου 4 και Ξάνθου γωνία, Κολωνάκι, Αθήνα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2107215856

Για όσους δεν έχετε τη δυνατότητα να επισκευθείτε το φυσικό κατάστημα μπορείτε να απολαύσετε τις ίδιες χαμηλές τιμές και ποικιλία με γρήγορη και υπεύθυνη παράδοση σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και όλη την Ευρώπη μέσα σε 2-5 ημέρες!

Δείτε περισσότερα κομμάτια της συλλογής:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.