ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Eπιλέξαμε τα πιο στιλάτα looks για τα events του καλοκαιριού


Μάρθα Κουμπάνη

30 Ιουλίου 2021

Eπιλέξαμε τα πιο στιλάτα looks για τα events του καλοκαιριού

Στην ορολογία της μόδας συνηθίζουμε να την αποκαλούμε wedding season. Είναι το διάστημα που τελούνται οι περισσότεροι γάμοι και για την καλοκαιρινή περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει. Οι περισσότερες από εμάς είμαστε καλεσμένες σε τουλάχιστον έναν γάμο ή βάφτιση αυτό το καλοκαίρι και αναζητάμε το τέλειο look.

Θέλουμε κάτι που να μας κολακεύει και να είναι εντυπωσιακό, ενώ ταυτόχρονα μας κρατά δροσερές και άνετες στις υψηλές θερμοκρασίες και όλα αυτά χωρίς να επισκιάζουμε την νύφη. Το task αρκετά δύσκολο, όμως δεν είμαστε πρωτάρες. Πήγαμε στο Golden Hall και επιλέξαμε τα πιο στιλάτα looks για κάθε γυναίκα, από τα αγαπημένα μας καταστήματα και απολαύσαμε το shopping στους πολυτελείς διαδρόμους του. 

Δημιουργήσαμε λοιπόν, διαφορετικά και κομψά σύνολα και επιλέξαμε τα must-have παπούτσια του καλοκαιριού, για κάθε στιλ και τύπο γυναίκας. Το φόρεμα είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ένα look που αποτελείται από φούστα-top ή παντελόνι-πουκάμισο δεν μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση σας ως καλεσμένη.

Αυτές είναι οι προτάσεις μας:

1. To nude dress

Ρομαντικό και θηλυκό το nude φόρεμα με την διαφάνεια και τα μικροσκοπικά, κεντημένα φτερά μπορεί να φορεθεί από τώρα μέχρι τους γάμους του φθινοπώρου και να κερδίσει τις εντυπώσεις.

jenny.gr

Eponymo

2. To φόρεμα με prints

Mεγάλα και εντυπωσιακά floral, με χρώματα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και θα σας φτιάξουν την διάθεση.

jenny.gr

Free Shop

3. To feminine combo

Η μεταξένια υφή αυτής της πράσινης floral φούστας σε συνδυασμό με το shimmering πλεκτό top σε ασημί, είναι μια chic πρόταση για το γάμο ή την βάφτιση.

jenny.gr

attica 

4. To plus size σύνολο

Λινό παντελόνι σε μπλε απόχρωση που θυμίζει Αιγαίο και λευκό πουκάμισο με κεντήματα. Ένα δροσερό και elegant look που κάθε γυναίκα με καμπύλες θα λατρέψει.

jenny.gr

Marina Rinaldi 

5. Μini φόρεμα με γιακά

Φέτος αν κάτι αποθέωσε η μόδα αυτό ήταν οι μεγάλοι, κολαριστοί γιακάδες της γιαγιάς.  Το preppy-girly στιλ αυτού του φορέματος θα ενθουσιάσει τις λάτρεις του μίνι.

 

jenny.gr

Sandro

6. Kόκκινo και glam

Yπάρχει κάτι πιο κλασικό και εντυπωσιακό από ένα κόκκινο φόρεμα; Συνδυάζει την κομψότητα και το glam άλλης εποχής, τόσο που μας θύμησε Old Hollywood.

jenny.gr

5226 Celia Critharioti

7. To set σε έντονη απόχρωση

Μίνι φούστα και top σε άκρως καλοκαιρινή απόχρωση και με κρόσσια που χαρίζουν κίνηση. Τέλειο για να χορεύετε όλο το βράδυ του γάμου.

jenny.gr

Pinko

8. Bonus tip: Tα must-have παπούτσια

Ό,τι κι αν επιλέξετε τελικά να φορέσετε τα παπούτσια είναι σημαντικά. Ένα ζευγάρι άνετο και ευέλικτο, που να ταιριάζει με όλα θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση. 

jenny.gr

Kalogirou 

 

Φωτογραφίες Χρήστος Λώλος

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.