ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Oscar de la Renta καταργεί τη γούνα από τις συλλογές του


Μάρθα Κουμπάνη

4 Αυγούστου 2021

Ο Oscar de la Renta καταργεί τη γούνα από τις συλλογές του
Ο Oscar de la Renta καταργεί τη γούνα από τις συλλογές του

Ο Oscar de la Renta δεν θα πουλάει πλέον γούνα.

Τη Δευτέρα, ανακοινώθηκε ότι ο εμβληματικός οίκος μόδας πρόκειται να καταργήσει την γούνα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, σύμφωνα με δήλωση του Coalition to Abolish the Fur Trade USA.

«Ο Oscar de la Renta δεν χρησιμοποιεί γούνα στις συλλογές μόδας του ούτε πουλά γούνα στα καταστήματά του και δεν θα το κάνει στο μέλλον», ανέφερε ο οίκος σε ανακοίνωση. "Επιπλέον, μόλις λήξει η περίοδος "sell-off", κανένα νέο προϊόν που χρησιμοποιεί γούνα δεν θα προσφέρεται προς πώληση."

Ο Oscar de la Renta προστίθεται σε πολλές άλλες μάρκες που δεσμεύονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν γούνα όπως ο Valentino, Balenciaga, Alexander McQueen. Τον Ιούνιο, ο όμιλος Neiman Marcus ανακοίνωσε επίσης ότι δεν θα χρησιμοποιεί πλέον γούνα. Η νέα πολιτική εξαλείφει τα προϊόντα γούνας ζώων από τα καταστήματα και τους ιστότοπους Neiman Marcus και Bergdorf Goodman και ζητά να κλείσουν τα fur salons και στα δύο τμήματα.

 Δείτε ακόμα: Oscar De La Renta Pre Fall 2021

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.