ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Rihanna is back: Το teaser για το 3ο Savage X Fenty είναι σκέτη κόλαση


Μάρθα Κουμπάνη

27 Αυγούστου 2021

Rihanna is back: Το teaser για το 3ο Savage X Fenty είναι σκέτη κόλαση
Η Rihanna μόλις ανακοίνωσε το τρίτο Savage X Fenty show

Το Bad Gal επέστρεψε.

Την Πέμπτη, η Rihanna ανακοίνωσε το τρίτο virtual fashion show που χρηματοδοτείται από το Amazon Prime για το brand εσωρούχων της, Savage X Fenty. «Νομίζετε ότι είστε έτοιμοι;», έγραψε η Rihanna στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα teaser βίντεο της φορώντας ένα uber σέξι mini φόρεμα με παγιέτες, βαθύ ντεκολτέ και άνοιγμα στην πλάτη που αποκάλυπτε το εσωρουχό.

Φαίνεται ότι η τρίτη εμπειρία του fashion show θα είναι εξίσου κινηματογραφική, αν όχι περισσότερο, από τις δύο προηγούμενες παρουσιάσεις.

«Συνδυάζοντας μόδα, χορό, μουσική και virtual αρχιτεκτονική, το Savage X Fenty Show Vol. 3 αναδεικνύει τη νέα ποικιλία σχεδίων μέσω διακριτικών αλλά εντυπωσιακών σκηνικών στοιχείων, φωτισμού και τεχνικών», αναφέρει το δελτίο τύπου.

 

Η μάρκα υπόσχεται επίσης ένα all-star καστ «μοντέλων, ηθοποιών, ερμηνευτών και άλλων», αλλά δεν έχει ακόμη αποκαλύψει ποιος θα εμφανιστεί να φορά τα σέξι σχέδια της Rihanna.

Στο παρελθόν είδαμε τους Halsey, Normani, Travis Scott και Migos καθώς και μοντέλα όπως η Bella και η Gigi Hadid, η Demi Moore, η Erika Jayne, η Paris Hilton, η Lizzo και άλλα.

Το Savage X Fenty Show Vol. 3 θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο Prime Video σε περισσότερες από 240 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο από την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Στιλ σε μεγέθη που κυμαίνονται από 32–46 σε bands και A – H σε cup (έως 46DDD/42H και XS – 3X/S – XXXL) θα είναι διαθέσιμα για αγορές την ίδια μέρα στο Amazon και στον ιστότοπο του Savage X Fenty.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.