ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Lead With Your Legacy: Το νέο Reebok Classic Leather Legacy AZ είναι επιτέλους εδώ


Μάρθα Κουμπάνη

31 Αυγούστου 2021

Lead With Your Legacy: Το νέο Reebok Classic Leather Legacy AZ είναι επιτέλους εδώ
LEAD WITH YOUR LEGACY: Το νέο Reebok Classic Leather Legacy AZ είναι επιτέλους εδώ

H Reebok παρουσιάζει το νέο Classic Leather Legacy AZ, ένα νέο μοντέλο εμπνευσμένο από την πλούσια κληρονομιά του brand και το θρυλικό sneaker AZTEC II. Συνεχίζοντας την επιτυχία της προηγούμενης σεζόν, αυτό το φθινόπωρο το Classic Leather Legacy AZ έρχεται με νέα χρώματα και υλικά, αλλά πάντα με το retro design που αγαπάμε.

jenny.gr

Το brand αξιοποίησε τον original σχεδιασμό του AZTEC II ως έμπνευση για τη δημιουργία του Classic Leather Legacy AZ. Έτσι, το νέο σχέδιο συνδυάζει το σύγχρονο με το διαχρονικό στυλ και το αποτέλεσμα είναι ένα άκρως φρέσκο, αλλά ταυτόχρονα vintage-inspired sneaker.

jenny.gr

Στη νέα αυτή εκδοχή, η Reebok προσφέρει μία μοντέρνα πινελιά στο Classic Leather Legacy AZ και αναδεικνύει το γρήγορο και φουτουριστικό χαρακτήρα του sneaker. Ακόμα, το νέο Classic Leather Legacy AZ εντυπωσιάζει με το back heel clip, μία λεπτομέρεια που το brand συχνά ενσωμάτωνε στα sneakers στο παρελθόν και τώρα έχει προσαρμοστεί ώστε να προσελκύει τον σημερινό καταναλωτή.
Το Classic Leather Legacy AZ είναι διαθέσιμο σε πολλές εμβληματικές αποχρώσεις που μπορείς να ανακαλύψεις στο www.reebok.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα.