ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Iris Apfel γιορτάζει τα 100α της γενέθλια με μια συνεργασία έκπληξη με την H&M


Μάρθα Κουμπάνη

10 Σεπτεμβρίου 2021

Η Iris Apfel γιορτάζει τα 100α της γενέθλια με μια συνεργασία έκπληξη με την H&M
Η Iris Apfel γιορτάζει τα 100α της γενέθλια με μια συνεργασία έκπληξη με την H&M

 Η H&M είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παγκόσμια συνεργασία με ένα πραγματικό fashion icon – την Iris Apfel. Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης, η H&M θα γιορτάσει και θα διοργανώσει τα 100α γενέθλια της Iris κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης 2021.

Η συλλογή Iris Apfel x H&M αποτίει φόρο τιμής στο μοναδικό της στιλ και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα καταστήματα H&M και online στις αρχές του 2022.


Η Iris είναι μία αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, σχεδιάστρια μόδας και style icon, διάσημη για το εκκεντρικό στιλ και την έντονη προσωπικότητα της, αλλά  και την επιρροή της στη βιομηχανία. Για 100 χρόνια, η Iris ενέπνευσε τους ανθρώπους να δημιουργήσουν, να γιορτάσουν και να αγκαλιάσουν το προσωπικό τους στυλ και συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στη βιομηχανία της μόδας. Τα πολύχρωμα ρούχα και τα τολμηρά αξεσουάρ της αποτελούν σημείο αναφοράς εδώ και δεκαετίες – άλλωστε ενσαρκώνει ένα αληθινό, ατρόμητo style icon.

Η συλλογή Iris Apfel x H&M θα περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ για όλους.


Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή είναι ανακυκλωμένα ή προέρχονται από πιο βιώσιμες πηγές, ενώ κάθε ρούχο και αξεσουάρ έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την κυκλικότητα.

«Πιστεύω ότι η H&M είναι υπέροχη και είναι οι απόλυτοι πρωτοπόροι στον τομέα τους το οποίο είναι κάτι που αγαπώ! Μου αρέσει να προσφέρω υψηλής αισθητικής στυλ σε προσιτές τιμές, κάτι στο οποίο η H&M ειδικεύεται!» δηλώνει η ίδια η Iris Apfel.

Από την άλλη, η Ann-Sofie Johansson, Επικεφαλής Σχεδίασης του Γυναικείου Τμήματος στην H&M δηλώνει ενθουσιασμένη: «Η Iris ενσαρκώνει το προσωπικό στιλ – ένα στυλ που είναι τόσο όμορφα λαμπερό και εκλεκτικό όσο και εντελώς διαχρονικό. Εκπροσωπεί τον ορισμό της μόδας – ένας τρόπος για να εκφραστείς, να δείξεις αυτό που είσαι ή αυτό θα ήθελες να είσαι και την ίδια στιγμή να το διασκεδάσεις- ένα πραγματικό μέσο έμπνευσης!»

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.