ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Captivate: H Claudia Schiffer επιμελείται μια μοναδική έκθεση για τη χρυσή εποχή των 90s supermodels


Μάρθα Κουμπάνη

21 Σεπτεμβρίου 2021

Captivate: H Claudia Schiffer επιμελείται μια μοναδική έκθεση για τη χρυσή εποχή των 90s supermodels
Captivate: H έκθεση της Claudia Schiffer για την χρυσή εποχή των 90s supermodels

Ένα από τα πιο διάσημα και επιτυχημένα supermodel παγκοσμίως, η Claudia Schiffer, επιμελείται μία μεγάλη έκθεση για τη χρυσή εποχή της μόδας -όπως έχει μείνει να την αποκαλούμε- στο μουσείο Kunstpalast του Ντίσελντορφ.

Ξέφρενα parties, σαμπάνια, συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων. Η Claudia Schiffer, η οποία σήμερα είναι 51 ετών και μητέρα τριών παιδιών, υπογράφει την έκθεση με τον τίτλο «Captivate» με μερικές από τις πιο εμβληματικές φωτογραφίες μόδας της δεκαετίας του 1990.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Ιανουρίου 2022.











Επικά κλικ που απεικονίζουν την ίδια και τα άλλα ονόματα-θρύλους της βιομηχανίας όπως η Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κέιτ Μος ντυμένες από πάνω ως κάτω στα χρυσά φέρνουν το απόλυτο glam στην έκθεση. Την ίδια την Claudia Schiffer την ανακάλυψαν το 1987 σε μια ντισκοτέκ στο Ντίσελντορφ, στον πασίγνωστο δρόμο Königsallee.



Ο Φέλιξ Κρέμερ, διευθυντής του μουσείου Kunstpalast, δηλώνει ιδιαιτέρως ευτυχής που την έκθεση επιμελήθηκε η Κλόντια Σίφερ διότι πέρα από το γεγονός ότι δάνεισε πολλά πράγματα από την προσωπική της συλλογή για τις ανάγκες της έκθεσης, άνοιξε την πόρτα και σε ένα διαφορετικό κοινό για το μουσείο.



Στο Captivate μπορεί κανείς να δει 150 φωτογραφίες μεγάλων διαστάσεων, στις οποίες όμως δεν αποτυπώνεται η σκοτεινή πλευρά, εκείνη των μεγάλων σκανδάλων. «Σαν supermodel γίναμε σύμβολα μιας επιτυχίας που είχαμε δημιουργήσει μόνες μας, σε μια εποχή που η θηλυκή φιλοδοξία πυροδοτούνταν από το σεξ, την εξουσία και τη λάμψη», γράφει η ίδια.



Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.