ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H ταινία Space Jam επιστρέφει με στιλ χάρη στην Tezenis capsule collection


Μάρθα Κουμπάνη

23 Σεπτεμβρίου 2021

H ταινία Space Jam επιστρέφει με στιλ χάρη στην Tezenis capsule collection

Η ’90s cult ταινία Space Jam επέστρεψε στο σινεμά με ένα φανταστικό δεύτερο μέρος. Για τον εορτασμό της επιστροφής από την ολότρελη παρέα των Looney Tunes - αυτή τη φορά υπό τη συνοδεία του θρύλου LeBron James, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Michael Jordan - η Tezenis παρουσιάζει μία ξεχωριστή capsule collection.

jenny.gr

Η σειρά αποτελείται από εσώρουχα, πιτζάμες και φούτερ, όλα σε μαύρο χρώμα, διακοσμημένα με prints με θέμα το Space Jam. Για εκείνη, σετ με σουτιέν και σλιπ με ένα all-over Lola Bunny print, που υπάρχει επίσης σε άνετες φόρμες. Το βασικό φούτερ, από την άλλη, με το μεγάλο “Tune Squad” logo με τη Lola τραβάει τα βλέμματα.

Για εκείνον, boxers και φόρμες με print με τον Bugs Bunny, τον αξιαγάπητο βασικό χαρακτήρα του έπους.
Light blue, purple και orange πινελιές, τα χρώματα της Looney Tunes παρέας, ζωντανεύουν σε μία capsule collection αποκλειστικά αφιερωμένη στον φανταστικό κόσμο του Space Jam.

jenny.gr

Δυναμικά, street-style και on-trend κομμάτια, ιδανικά για να φορεθούν στο γήπεδο αλλά και σε αθλητικές ή πιο χαλαρές στιγμές. Cool και με πολύπλευρο χαρακτήρα, η συλλογή είναι ο ιδανικός φόρος τιμής στο πιο πολυαναμενόμενο σίκουελ της χρονιάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.