ΣΤΙΛ FASHION NEWS

7 στιλάτοι χειροποίητοι κρίκοι που θα απογειώσουν κάθε μας εμφάνιση και θα φοράμε μια ζωή


Μάρθα Κουμπάνη

30 Σεπτεμβρίου 2021

7 στιλάτοι χειροποίητοι κρίκοι που θα απογειώσουν κάθε μας εμφάνιση και θα φοράμε μια ζωή
7 στιλάτοι χειροποίητοι κρίκοι που θα απογειώσουν κάθε μας εμφάνιση και θα φοράμε μια ζωή

Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσα trends και αν έρθουν στη μόδα, οι κρίκοι θα είναι πάντα το κόσμημα που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ. Χρυσοί, ασημένιοι, υπερμεγέθεις, μικροί, λεπτοί ή bold, οι κρίκοι είναι ένα αξεσουάρ που έχει καταφέρει να μπει σε κάθε γυναικεία κοσμηματοθήκη. Και ο λόγος είναι ότι ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως και αμέσως δίνουν πόντους σε μια εμφάνιση, κάνοντάς την πιο εντυπωσιακή και λαμπερή. Παράλληλα, είναι από τα σκουλαρίκια που μπορούμε να φορέσουμε παντού: στο γραφείο, στο γυμναστήριο, στις απλές καθημερινές βόλτες, αλλά και στη βραδινή έξοδο. Είναι ξεκάθαρα το κόσμημα πασπαρτού και γι’ αυτό έχουν -και θα έχουν- για πάντα την τιμητική τους.

Για κάποιο -μυστήριο- λόγο όμως, δεν είναι ποτέ αρκετοί οι κρίκοι. Αν έχεις μικρούς, θέλεις μεγάλους. Αν έχεις λεπτούς, θέλεις πιο χοντρούς. Αν έχεις χρυσούς, θέλεις ασημένιους. Και ούτω καθεξής. Όπως και αν έχει πάντως οι κρίκοι είναι ένα all-time-classic κόσμημα που δε θα χάσει ποτέ τη γοητεία του και αξίζει να επενδύσουμε σε αυτό.

Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να ανανεώσουμε τη συλλογή μας με νέα -λαχταριστά- σχέδια και να αποκτήσουμε ό,τι μας λείπει. Εμείς συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας εκδοχές από το ελληνικό brand με χειροποίητα κοσμήματα & τσάντες, 3rd floor. Τα κοσμήματα της 3rd floor έχουν μια κομψότητα, μια φινέτσα και μια μοναδικότητα σχεδιαστικά. Και γι’ αυτό τα αγαπάμε λίγο παραπάνω.

Styling tips:

Για πιο statement εμφάνιση μπορείς να συνδυάσεις τους κρίκους σου με ένα earcuff, που είναι ό,τι πιο fashionable αυτή την περίοδο.
Αν έχεις περισσότερες από μια τρύπες στα αυτιά σου, μπορείς να φορέσεις διάφορα κρικάκια διαδοχικά.


Διάλεξε τα δικά σου αγαπημένα λοιπόν:




Βρες εδώ τα Χειροποίητα Σκουλαρίκια Diaz



Βρες τα Χειροποίητα Σκουλαρίκια Tova



Βρες τα Χειροποίητα Σκουλαρίκια Hippolyta

Βρες τα Χειροποίητα Σκουλαρίκια Virago



Βρες τα Χειροποίητα Σκουλαρίκια Rubber

Βρες τα Χειροποίητα Σκουλαρίκια Kinley

Βρες τα Χειροποίητα Σκουλαρίκια Κρίκοι Stem












Δες όλα τα σκουλαρίκια της 3rd floor, καθώς και όλα τα χειροποίητα κοσμήματα & τσάντες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.