ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Tommy Hilfiger θα τιμηθεί με το βραβείο Outstanding Achievement στα φετινά British Fashion Awards


Μάρθα Κουμπάνη

11 Οκτωβρίου 2021

Ο Tommy Hilfiger θα τιμηθεί με το βραβείο Outstanding Achievement στα φετινά British Fashion Awards
Ο Tommy Hilfiger θα τιμηθεί με το βραβείο Outstanding Achievement στα φετινά British Fashion Awards

Ο Tommy Hilfiger θα λάβει το βραβείο Outstanding Achievement στα Fashion Awards 2021 στο Royal Albert Hall του Λονδίνου τον επόμενο μήνα. Τα βραβεία, που πραγματοποιήθηκαν ψηφιακά πέρυσι, θα επιστρέψουν σε ζωντανή μορφή στην εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Νοεμβρίου.

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας δήλωσε ότι ο Hilfiger θα βραβευτεί για την «εξαιρετική συμβολή του στην παγκόσμια βιομηχανία μόδας και τη συνεχή δέσμευσή του να δημιουργήσει μια μάρκα χωρίς αποκλεισμούς που θα υπερασπίζεται ανθρώπους από κάθε υπόβαθρο και εμπειρία».

Ο Αμερικανός σχεδιαστής θα βραβευτεί για την ιδιαίτερη συνεισφορά του στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας και τη συνεχή δέσμευσή του να δημιουργήσει ένα brand χωρίς αποκλεισμούς που υπερασπίζεται τους ανθρώπους ανεξάρτητα από το υπόβαθρο και την εμπειρία τους.

«Ως σχεδιαστής και ιδρυτής από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες στον κόσμο, ο Hilfiger οδηγείται από το όραμά του να καταστραφεί τις συμβάσεις και να δοξάσει την ατομικότητα» αναφέρει η ανακοίνωση του British Fashion Council το οποίο επισημαίνει επίσης ότι ο Hilfiger είναι από τους πρωτοπόρους στην προώθηση της διαφορετικότητας αλλά και της βιωσιμότητας στη βιομηχανία της μόδας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που τιμούμε τον Tommy Hilfiger με το Outstanding Achievement Award», συμπληρώνει η Caroline Rush, διευθύνουσα σύμβουλος του BFC. "Έχοντας πίσω του περισσότερα από 35 χρόνια στο χώρο, η συμβολή του στη βιομηχανία της μόδας είναι ανεκτίμητη. Το brand του καταφέρνει να ενώσει τη μόδα και την ποπ κουλτούρα, ενώ η προσπάθειά του να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο σε συνδυασμό με την επιμονή, τις συνεργασίες και το ένστικτό του τον κάνουν να ξεχωρίζει πραγματικά. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε μαζί του στο Λονδίνο τον Νοέμβριο».

Τα βραβεία μόδας, τα οποία το 2021 έγιναν διαδικτυακά εξαιτίας των περιορισμών που επέβαλε η πανδημία, θα επιστρέψουν φέτος στη φυσική και απόλυτα λαμπερή μορφή τους, ενώ θα επεκταθούν και σε παγκόσμια κλίμακα. Σύμφωνα με το BFC, η φετινή διοργάνωση του θα τιμήσει τον παγκόσμιο αντίκτυπο της μόδας και τον πολιτισμικό ρόλο της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.