ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τα κομμάτια που χρειάζεστε στην γκαρνταρόμπα σας το φθινόπωρο -The Knitwear Edition


Μάρθα Κουμπάνη

15 Οκτωβρίου 2021

Τα κομμάτια που χρειάζεστε στην γκαρνταρόμπα σας το φθινόπωρο -The Knitwear Edition
Τα κομμάτια που χρειάζεστε στην γκαρνταρόμπα σας το φθινόπωρο -The Knitwear Edition

Έχουμε την τάση να ανυπομονούμε. Και ανυπομονούμε για πολλά πράγματα. Ανυπομονούμε ας πούμε να σχολάσουμε από την δουλειά και να έρθει το Σαββατοκύριακο (οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική). Ανυπομονούμε για εκείνο το ταξίδι αστραπή που έχουμε σχεδιάσει από καιρό. Στο τέλος του καλοκαιριού ανυπομονούμε για τα Χριστούγεννα και μετράμε τις μέρες αντίστροφα. Όταν οι γιορτές περάσουν, τότε ανυπομονούμε για το επόμενο καλοκαίρι. Είναι στην φύση μας να περιμένουμε κάτι που θα μας φέρει χαρά και τώρα ανυπομονούμε να φορέσουμε τα cozy και κομψά πλεκτά μας.

Έτσι αρκεί μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας και είμαστε έτοιμες να φορέσουμε τα πιο chunky και εντυπωσιακά πλεκτά κομμάτια ακόμα κι αν - ας το παραδεχτούμε- δεν κάνει ακόμα τόσο κρύο. 

Μισό λεπτό όμως. Βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου και οι πρώτες βροχές ήδη έπεσαν, πράγμα που σημαίνει ότι είναι η στιγμή να αρχίσουμε να φοράμε τα knitwear της καρδιάς μας.

Θα τα προμηθευτούμε όλα από το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο Golden Hall. Και ανυπομονούμε να συνδυάσουμε το shopping με την εμπειρία που προσφέρει μια βόλτα στους πολυτελείς διαδρόμους του.

Για να σας το κάνουμε πιο εύκολο, εντοπίσαμε όλα εκείνα τα πλεκτά κομμάτια που αξίζουν την προσοχή σας.

Ζακέτες και πουλόβερ αλλά και μοντέρνα πλεκτά φορέματα, από τα αγαπημένα μας fashion brands θα ντύσουν τις εμφανίσεις μας καθώς βαδίζουμε στο χειμώνα

Το sweater dress

jenny.gr

Sweater dress, Tommy Hilfiger

To cute cardigan

jenny.gr

Cardigan Ganni, Free Shop 

H ζακέτα με ζώνη

jenny.gr

Ζακέτα, Regalinas

Το πουλόβερ με animal prints 

jenny.gr

Πλεκτό, Max & Co

To roll neck με φερμουάρ 

jenny.gr

Πουλόβερ, La Martina

Pastel Cable knits 

jenny.gr

Πλεκτά πουλόβερ, Love Boutique

To σοφιστικέ λευκό

jenny.gr

Πουλόβερ, Falconeri 

Πουλόβερ με λογότυπο

jenny.gr

Πλεκτό, Lacoste 

Φωτογραφίες Χρήστος Λώλος

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.