Τα κομμάτια που χρειάζεστε στην γκαρνταρόμπα σας το φθινόπωρο -The Knitwear Edition

Μάρθα Κουμπάνη
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021

Έχουμε την τάση να ανυπομονούμε. Και ανυπομονούμε για πολλά πράγματα. Ανυπομονούμε ας πούμε να σχολάσουμε από την δουλειά και να έρθει το Σαββατοκύριακο (οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική). Ανυπομονούμε για εκείνο το ταξίδι αστραπή που έχουμε σχεδιάσει από καιρό. Στο τέλος του καλοκαιριού ανυπομονούμε για τα Χριστούγεννα και μετράμε τις μέρες αντίστροφα. Όταν οι γιορτές περάσουν, τότε ανυπομονούμε για το επόμενο καλοκαίρι. Είναι στην φύση μας να περιμένουμε κάτι που θα μας φέρει χαρά και τώρα ανυπομονούμε να φορέσουμε τα cozy και κομψά πλεκτά μας.

Έτσι αρκεί μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας και είμαστε έτοιμες να φορέσουμε τα πιο chunky και εντυπωσιακά πλεκτά κομμάτια ακόμα κι αν - ας το παραδεχτούμε- δεν κάνει ακόμα τόσο κρύο. 

Μισό λεπτό όμως. Βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου και οι πρώτες βροχές ήδη έπεσαν, πράγμα που σημαίνει ότι είναι η στιγμή να αρχίσουμε να φοράμε τα knitwear της καρδιάς μας.

Θα τα προμηθευτούμε όλα από το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο Golden Hall. Και ανυπομονούμε να συνδυάσουμε το shopping με την εμπειρία που προσφέρει μια βόλτα στους πολυτελείς διαδρόμους του.

Για να σας το κάνουμε πιο εύκολο, εντοπίσαμε όλα εκείνα τα πλεκτά κομμάτια που αξίζουν την προσοχή σας.

Ζακέτες και πουλόβερ αλλά και μοντέρνα πλεκτά φορέματα, από τα αγαπημένα μας fashion brands θα ντύσουν τις εμφανίσεις μας καθώς βαδίζουμε στο χειμώνα

Το sweater dress

Sweater dress, Tommy Hilfiger

To cute cardigan

Cardigan Ganni, Free Shop 

H ζακέτα με ζώνη

Ζακέτα, Regalinas

Το πουλόβερ με animal prints 

Πλεκτό, Max & Co

To roll neck με φερμουάρ 

Πουλόβερ, La Martina

Pastel Cable knits 

Πλεκτά πουλόβερ, Love Boutique

To σοφιστικέ λευκό

Πουλόβερ, Falconeri 

Πουλόβερ με λογότυπο

Πλεκτό, Lacoste 

Φωτογραφίες Χρήστος Λώλος