ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Anya Taylor Joy είναι από σήμερα η επίσημη fashion & beauty ambassador του Dior


The Jennettes

25 Οκτωβρίου 2021

H Anya Taylor Joy είναι από σήμερα η επίσημη fashion & beauty ambassador του Dior
H Anya Taylor Joy είναι η επίσημη ambassador του οίκου Dior

H πρωταγωνίστρια του The Queen’s Gambit, Anna Taylor Joy, θα είναι η επίσημη ambassador παγκοσμίως του οίκου Dior τόσο για τη μόδα όσο και για το μακιγιάζ.

Η 25χρονη ηθοποιός έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο κόκκινο χαλί με δημιουργίες του διάσημου οίκου, σχεδόν σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις όπως το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, τα Emmys και τις Χρυσές Σφαίρες και πλέον θα είναι το πρόσωπο που θα τον εκπροσωπεί. Μάλιστα, η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του οίκου με δυο πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Η μία είναι κοντινή, με την Taylor Joy να ποζάρει με ένα υπέροχο μακιγιάζ του οίκου και η δεύτερη τη δείχνει να φοράει ένα maxi φόρεμα σε βυσσινί απόχρωση. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έγινε σε συνέχεια της είδησης πως οι υπεύθυνοι του CFDA (Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής) θα βραβεύσουν την ηθοποιό για τη συνδρομή της στην βιομηχανία της μόδας στις 10 Νοεμβρίου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.