CELEBRITIES

Η Reese Witherspoon και ο Ryan Phillippe σε πρώτη κοινή εμφάνιση μετά από 15 χρόνια, για τα γενέθλια του γιου τους


The Jennettes

25 Οκτωβρίου 2021

Η Reese Witherspoon και ο Ryan Phillippe σε πρώτη κοινή εμφάνιση μετά από 15 χρόνια, για τα γενέθλια του γιου τους
Η Reese Witherspoon και ο Ryan Phillippe σε κοινή εμφάνιση μετά από 15 χρόνια για τα γενέθλια του γιου τους

Ο γάμος της Reese Witherspoon και του Ryan Phillippe, όπως ξέρετε, δεν είχε αίσιο τέλος. Μπορεί να αποτελούσαν στη δεκαετία του '90, ένα από τα πιο hot ζευγάρια αλλά δεν άργησε να έρθει ο χωρισμός και μάλιστα η ηθοποιός είχε δηλώσει ότι ο πρώην σύζυγός της δεν μπορούσε να διαχειριστεί την επιτυχία της.

Οι δύο πρώην έκαναν πρόσφατα μια δημόσια κοινή εμφάνιση, την πρώτη μετά από 15 χρόνια. Ο γιος τους, Deacon, έκλεισε τα 18, και αυτή ήταν η αφορμή της συνάντησής τους. Η Reese και ο Ryan φωτογραφήθηκαν μαζί και γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους, ενώ και οι τρεις έδειχναν πολύ χαρούμενοι.

Ο Ryan Phillippe δεν είχε αναρτήσει ξανά φωτογραφία με τη πρώην σύντροφό του αλλά ανέβασε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο απεικονίζονται οι τρεις τους και μπροστά τους είναι μια τεράστια τούρτα με σβησμένα κεράκια.

Στη λεζάντα έγραψε: "Χαρούμενα 18 στον πιο όμορφο, έξυπνο, ταλαντούχο και στοργικό γιο. Είσαι ένα πραγματικό φως σε αυτόν τον κόσμο και είσαι αγαπητός από όλους που σε γνωρίζουν. Είμαστε τυχεροί να είμαστε η μαμά και ο μπαμπάς σου. Σε αγαπώ, κουτάβι. (Θα έλεγα ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά, Reese)". Την ανάρτηση, σχολίασε και η ίδια η Reese, γράφοντας: "Τόσο περήφανη για το αγόρι μας... Εννοώ τον ενήλικο γιο μας". H ομοιότητα του ζευγαριού με τον 18χρονο γιο τους είναι μεγάλη, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς μέσα από τις φωτογραφίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ryan (@ryanphillippe)

Μάλιστα, νωρίτερα και η Witherspoon είχε μοιραστεί μερικές φωτογραφίες του γιου της, μη μπορώντας να πιστέψει πως έκλεισε τα 18. "Πώς έγινε αυτό; O Deacon έγινε 18; Τη μία μέρα αντάλλαζε κάρτες Pokemon, τραγουδούσε κομμάτια του Bruno Mars και έπαιζε American Ninja Warrior στην πίσω αυλή. Την επόμενη μέρα, είναι ψηλότερος από εμένα, μαγειρεύει στο barbeque τις μπριζόλες της οικογένειας και δημιουργεί τη δική του μουσική με τους καλύτερους φίλους του. Η καρδιά μου ξεχειλίζει από περηφάνια για αυτόν τον νεαρό άνδρα στον οποίο γίνεται. Χαρούμενα 18 Deacon. Σε αγαπάω μέχρι το φεγγάρι, γύρω από τον ήλιο και όλα τα αστέρια".

Να θυμίσουμε ότι το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το 1997 και έπειτα από ένα χρόνο αρραβωνιάστηκαν και η ηθοποιός έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Το 2006 όμως αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. H Reese παντρεύτηκε ξανά με τον manager της, Jim Toth, το 2011 και έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.