CELEBRITIES

Η εμφάνιση της Angelina Jolie στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης είναι ο ορισμός του Hollywood Royalty


The Jennettes

25 Οκτωβρίου 2021

Η εμφάνιση της Angelina Jolie στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης είναι ο ορισμός του Hollywood Royalty
Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Angelina Jolie στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης

H Angelina Jolie για μία ακόμη φορά μας εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο 16ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης για την πρεμιέρα της ταινίας της Marvel, «Τhe Eternals». Εμφανίστηκε στο red carpet με τις δυο κόρες της, Ζahara και Shiloh, οι οποίες επέλεξαν ένα vintage φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες από το brand The Kit Vintage η πρώτη, ενώ η δεύτερη φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα Versace συνδυάζοντάς το με αθλητικά παπούτσια.

Η Jolie επέλεξε ένα custom φόρεμα σε ασημένια απόχρωση του οίκου Versace, που αγκάλιαζε μοναδικά τη σιλουέτα της. Η εκθαμβωτική ηθοποιός τράβηξε για άλλη μια φορά όλα τα βλέμματα πάνω της, αποδεικνύοντας πως το star quality είναι κάτι με το οποίο γεννιέσαι. 

jenny.gr

Η νέα ταινία της Marvel έκλεισε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και για την περίσταση η πρωταγωνίστρια Αngelina Jolie βρέθηκε στην «Αιώνια Πόλη» και παρέδωσε μαθήματα στιλ και γοητείας. Η Jolie την προηγούμενη εβδομάδα πήγε στην πρεμιέρα της ταινία Eternals στο Los Angeles και μάλιστα με τα πέντε παιδιά της.

Η 46χρονη ηθοποιός πόζαρε μαζί τους -τον 20χρονο Maddox, την 16χρονη Zahara, την 15χρονη Shiloh, καθώς και τα δίδυμα Vivienne και Knox, 13 ετών και δείχνει ότι πλέον θέλει στις δημόσιες εμφανίσεις της να είναι δίπλα της.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.