ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η καμπάνια του Dior στη Νεμέα για την συλλογή Cruise 2022 κυκλοφόρησε και είναι καθηλωτική


Μάρθα Κουμπάνη

25 Οκτωβρίου 2021

Η καμπάνια του Dior στη Νεμέα για την συλλογή Cruise 2022 κυκλοφόρησε και είναι καθηλωτική
Η καμπάνια του Dior στη Νεμέα για την συλλογή Cruise 2022

Η Cruise συλλογή του οίκου Dior για το 2022, παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιούνιου στο Καλλιμάρμαρο και καθήλωσε τόσο το ελληνικό όσο και το διεθνές κοινό. Η creative director του οίκου, Maria Grazia Chiuri, παρουσίασε την δική της εκδοχή του Grecian Chic και τίμησε την χώρα μας και τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση. Το show ήταν επίσης φόρος τιμής στην ιστορία  στη φωτογράφιση της haute couture συλλογής του Christian Dior στην Ακρόπολη, το 1951.

Η creative director του Γαλλικού οίκου, η οποία έχει ως σημαία τον φεμινισμό κατά τη διάρκεια ολόκληρης της θητείας της στον Dior δεν θα μπορούσε να έχει επιλέξει καλύτερη τοποθεσία για την cruise συλλογή από την Ελλάδα, μια χώρα της οποίας η μυθολογία περιλαμβάνει μια σειρά από θεϊκές γυναικείες μορφές, από την Αθηνά έως τη Νέμεση. To φόρεμα της θεάς, το χιτώνιο, έγινε λoιπόν η έμπνευσή της. 

Ο οίκος Dior και η creative director του επέλεξαν, μεταξύ άλλων, τον Ναό του Δία στην αρχαία Νεμέα ως φόντο για τη φωτογράφιση της καμπάνιας της εξαιρετικής συλλογής που θαυμάσαμε στο show. Οι φωτογραφίες της Julia Hetta, κυκλοφόρησαν και εντυπωσιάζουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Τα μοντέλα εμφανίζονται ως σύγχρονες ιέρειες και φορούν αέρινες δημιουργίες σε λευκούς τόνους και iconic δημιουργίες Dior όπως η Lady Dior και το Bar Jacket.

Το βίντεο που ολοκληρώνει την καμπάνια έχει την υπογραφή του σκηνοθέτη Fabien Baron και θυμίζει έργο τέχνης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.