ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Anya Taylor-Joy φόρεσε το κόκκινο κραγιόν που θέλουμε να αντιγράψουμε, τώρα


Ελένη Τσούτση

20 Σεπτεμβρίου 2021

Η Anya Taylor-Joy φόρεσε το κόκκινο κραγιόν που θέλουμε να αντιγράψουμε, τώρα
Η Anya Taylor-Joy φόρεσε το κόκκινο κραγιόν που θέλουμε να το αντιγράψουμε asap

Η Anya Taylor-Joy είναι αναμφίβολα από τις σταρς που τα beauty looks τους δεν μας απογοητεύουν ποτέ. Για μία ακόμη φορά έκανε μια μοναδική εμφάνιση χθες το βράδυ στα Emmys. Με ένα retro beauty look που θύμιζε παλιό Hollywood τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε έναν κοψό κότσο, που δημιούργησε ο προσωπικό της hairstylist Gregory Russel. Υπεύθυνη για το μακιγιάζ της ήταν η Georgie Eisdell η οποία της δημιούργησε μια υπέροχη λαμπερή βάση ενώ τόνισε διακριτικά τα όμορφα ζυγωματικά της. Τα μάτια τα κράτησε σε ήσυχους τόνους και αυτό που λατρέψαμε ήταν η ένταση που είχαν τα χείλη της. 

Στα χείλη φορούσε  ένα κλασικό, κόκκινο χρώμα και αν και εσείς κολλήσατε σας έχουμε ευχάριστα νέα Πρόκειται για την απόχρωση #999 του Dior Ultra Care Liquid Lipstick.

jenny.gr

Ένα απίθανο χρώμα που αγαπούν οι περισσότερες makeup artists και ταιριάζει με όλες τις επιδερμίδες. Εσείς θα το επιλέγατε;

Δείτε ακόμη:

Η απόχρωση κραγιόν που θα φοράμε όλες το φθινόπωρο 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.