ΣΤΙΛ FASHION NEWS

9 κομμάτια για να υιοθετήσετε τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα


Μάρθα Κουμπάνη

5 Νοεμβρίου 2021

9 κομμάτια για να υιοθετήσετε τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα
10 κομμάτια για να υιοθετήσετε τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα

Την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο ένας λαμπερός ήλιος ζεσταίνει την πόλη και μας έχει κάνει να βγάλουμε τις ζακέτες μας στο γραφείο. Ο χειμώνας όμως δεν αργεί. Για την ακρίβεια βρίσκεται προ των πυλών και περιμένουμε με ανυπονησία να τον υποδεχτούμε μαζί με τους πρώτους γιορτινούς στολισμούς. 

Πριν μπούμε σε γιορτινό mood προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για έναν stylish χειμώνα, ρίχνοντας μια ματιά στα πιο δυνατά trends της φετινής μόδας. Δεν χρειάστηκε να πάμε μακριά. Μία επίσκεψη στο πιο hot εμπορικό κέντρο της πόλης, το Golden Hall ήταν αρκετή για να εντοπίσουμε τις πιο δημοφιλείς τάσεις και τα κομμάτια για να τις υιοθετήσουμε με ευκολία στο look μας.

Ο χειμώνας σημαίνει εντυπωσιακά (και φυσικά ζεστά) πανωφόρια, καθώς αυτά είναι που θα τυλίγουν τα outfits μας για τους επόμενους μήνες. Έτσι δώσαμε έμφαση στα κυρίαρχα στιλ σε παλτό και jackets.

Aπό πανωφόρια σε παπούτσια και αξεσουάρ, ακολουθεί ένας οδηγός με τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα:

1. Το bomber

H μεγάλη επιστροφή του φετινού χειμώνα ακούει στο όνομα bomber jacket. 

jenny.gr

Diesel

2. Statement socks

Οι κάλτσες το φετινό χειμώνα δεν ζεσταίνουν απλά αλλά κάνουν κάθε look statement, με κεντήματα, πέρλες και μοναδικά σχέδια.

jenny.gr

Calzedonia

3. To shacket

Kατι ανάμεσα σε πουκάμισο και jacket από ζεστό flannel ύφασμα είναι ιδανικό για την εποχή και μια πολύ στιλάτη και cool επιλογή.

jenny.gr

American Eagle

4. Puffer

To puffer coat είναι απαραίτητο σε κάθε γκαρνταρόμπα για τις πολύ κρύες ημέρες ή τις εκδρομές μας στο βουνό. Επενδύστε σε ένα με μοντέρνο μεταλλιζέ χρώμα.

jenny.gr

Calvin Klein Jeans

5. Χρυσές αλυσίδες

Η επικρατέστερη τάση στα κοσμήματα είναι το layering με χρυσές αλυσίδες. Αν έχουν και girly charms, όπως μια σμαραγδένια καρδιά τόσο το καλύτερο.

jenny.gr

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΖΑΡΑΚΙ 

6. Headbands

Οι στέκες στολίζονται με πολύχρωμες πέτρες και κρύσταλλα και στολίζον τα μαλλιά μας με τον πιο elegant τρόπο.

jenny.gr

Evita Peroni

7. Οι ψηλές combat boots

 Aν πρέπει να ξεχωρίσουμε μία τάση στα παπούτσια του φετινού χειμώνα αυτή είναι οι επιβλητικές αρβύλες. Φέτος έχουν ύψος σχεδόν μέρι το γόνατο και τρακτερωτή σόλα.

jenny.gr

Haralas 

8. Λευκό παλτό

Κλασική γραμμή, μπουκλέ υφή και διαχρονική ιβουάρ απόχρωση. Αυτό το είναι το παλτό που θα ντύσει κάθε επίσημη εμφάνιση.

jenny.gr

Sandro Paris

9. H τσάντα πουγκί

Κλασική χάρη στο δέρμα και την μπορντό απόχρωση, ανατρεπτική χάρη στο μοντέρνο σχήμα. Η τσάντα σε σχήμα πουγκί θα τραβήξει τα βλέμματα.

jenny.gr

Trussardi 

Φωτογραφίες Χρήστος Λώλος

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.