ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Πώς να φτιάξεις τη δική σου capsule wardrobe: cozy look


Μάρθα Κουμπάνη

23 Νοεμβρίου 2021

Πώς να φτιάξεις τη δική σου capsule wardrobe: cozy look
Πώς να φτιάξεις τη δική σου capsule wardrobe: cozy look

Αν υπάρχει κάτι που αγαπάμε στον χειμώνα αυτό είναι το κρύο. Το παράδοξο βέβαια, είναι ότι μας απολαμβάνουμε το κρύο τις στιγμές που είμαστε ζεστές, τυλιγμένες μέσα σε πλούσια πανωφόρια και χοντρά μάλλινα πλεκτά πουλόβερ και κασκόλ. Στην πραγματικότητα αυτό που αγαπάμε είναι το αίσθημα της θαλπωρής όταν το έχουμε περισσότερ ανάγκη: Mια ζεστή σοκολάτα όταν κρυώνουμε. Ένα απόγευμα στον καναπέ, κάτω από μια φλις κουβέρτα, ενώ έξω βρέχει. Αυτό είναι το λεγόμενο cozy. Μέχρι στιγμής το φετινό φθινόπωρο μας έχει δώσει ελάχιστες πραγματικά κρύες μέρες, μετρημένες στα δάχτυλα κι έτσι ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να το αισθανθούμε και να το απολαύσουμε -τουλάχιστον όχι όπως θα θέλαμε.

Ο χειμώνας όμως δεν αργεί και σε μερικές ημέρες θα έχουμε μπει σε γιορτινό mood, στολίζοντας τα σπίτια μας, κάνοντας βόλτες στη στολισμένη πόλη και επιλέγοντας τα πρώτα δώρα για οικογένεια και φίλους. Φυσικά όλα θα γίνουν φορώντας τα πιο άνετα και κομψά ίσον cozy χειμερινά σύνολα. Πώς θα ξεκινήσουμε; Δημιουργώντας μια μοντέρνα capsule wardrobe, με φρέσκα κομμάτια που θα φοράμε ξανά και ξανά και θα εντυπωσιάζουμε κάθε φορά.

Η πιο σύγχρονη και νεανική ντουλάπα περιλαμβάνει μια σειρά από cool πανωφόρια -παλτό και jackets- με ζεστές και απαλές στο άγγιγμα υφές και ταυτόχρονα πολυτελείς λεπτομέρειες. Oι χαλαρές γραμμές συνυπάρχουν με τους ανατρεπτικούς όγκους και τα διαφορετικά layers στο ντύσιμο της εποχής. Τα αξεσουάρ δίνουν τον απαραίτητο δυναμισμό στα πιο νεανικά σύνολα: Μποτάκια με τρακτερωτή σόλα η πλατφόρμα brit-inspired καρό blanket scarves και κολεγιακού στιλ φούτερ καιelegant φορέματα από μαλλί.

Τα μεγαλύτερα fashion trends άλλωστε ευνοούν φέτος τον πειραματισμό, με την Gen Z να ανακαλύπτει εκ νέου μερικά από τα πιο κλασικά κομμάτια και να επαναφέρει δίνοντας τους ένα νέο twist, μέσα από το αγαπημένο της (και δικό μας) Tik Tok. Αξίζει λοιπόν να επενδύσουμε σε ένα brand με την ίδια φιλοσοφία που συνδυάζει τις κλασικές αξίες και επιτυχημένες γραμμές με τον σύγχρονο αέρα και μοντέρνες πινελιές, όπως η Τommy Hilfiger

Εμείς συγκεντρώσαμε τα must haves για μια cozy και μοντέρνα γκαρνταρόμπα.

1. Το puffer jacket 

Mε κομψό burgundi χρώμα και μοναδικά σχέδια που παραπέμπουν στο απόλυτο χιονισμένο σκηνικό. Θα φέρει την αίσθηση μιας εκδρομής στο βουνό στο καθημερινό στιλ. Θα θέλετε να το φοράτε με τα πάντα, από το αγαπημένο σας τζιν σε χαλαρή γραμμή μέχρι τα άνετα leggings και cropped tops.

jenny.gr

2. Το total beige look

Δημιουργήστε ένα μονοχρωματικό looκ με ένα πλεκτό set και ασορτί μακρύ puffer γιλέκο που θα σας κρατήσει ζεστές.

jenny.gr

3. Το καρό blanket scarf

To κλασικό κόκκινο καρό ανανεώνεται και επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ στα πιο στιλάτα (και αφράτα) κασκόλ. 

jenny.gr

4. Πλεκτά κομμάτια με μεταξένια αίσθηση

Τα πλεκτά sweaters, cardigans και φορέματα πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις μας και εντυπωσιάζουν.

jenny.gr

5. To teddy coat 

To απόλυτο χειμερινό και fluffy πανωφόρι είναι ένα teddy coat. Επιλέξτε ένα σε ιβουάρ τόνο για να ντύσετε τα total white looks. Συνδυάστε με hiking boots και τσαντάκι με sheepskin λεπτομέρειες.

jenny.gr

6. Το νέο casual

Περιλαμβάνει μοντέρνες φόρμες και cozy ζακέτες και shackets, κοινώς layering!

jenny.gr

7. To δερμάτινο με επένδυση

Το sheepskin φέτος γίνεται επένδυση στα πιο μοντέρνα jackets και αποπνέει cool vibes που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

jenny.gr

8. Το sporty dress

Tο νέο athleisure επιβάλλει τους πιο ευφάνταστους και πρωτότυπους συνδυασμούς με φορέματα με sporty αισθητική και ankle boots με τακούνι.

jenny.gr

 

Στο τέλος να γραφτεί «Η νέα συλλογή Tommy Hilfiger είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.