ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Stella McCartney x The Beatles: Η μόδα συναντά τη μουσική στα πιο cool σχέδια


The Jennettes

25 Νοεμβρίου 2021

Stella McCartney x The Beatles: Η μόδα συναντά τη μουσική στα πιο cool σχέδια

Οι συνεργασίες μουσικών -σχεδιαστών δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά όταν πρόκειται για μια δημιουργική ομάδα, είναι δύσκολο να σκεφτείς καλύτερο ζευγάρι από τη Stella McCartney και τους Beatles.

H σχεδιάστρια και κόρη του Paul McCartney Stella McCartney δημιούργησε μια capsule συλλογή εμπνευσμένη από το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του Peter Jackson «The Beatles: Get Back», το οποίο κυκλοφορεί στο Disney Plus την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου.

Aντλώντας έμπνευση από το νέο ντοκιμαντέρ του Peter Jackson, “The Beatles: Get Back”, που κυκλοφορεί στις 25 Νοεμβρίου, δημιουργώντας μία limited edition συλλογή με fun και rock χαρακτήρα.

Iconic εικόνες και σπάνια graphics του iconic βρετανικού συγκροτήματος, στολίζουν τα κομμάτια που αποθεώνουν το streetwear. Η συλλογή έχει πολύ χρώμα και μοντέρνο στιλ, ενώ διατηρεί τo sustainable DNA της.

«Ήθελα η συλλογή να έχει την αίσθηση ενός πραγματικού συμβάντος και να δώσει έμφαση στο σπουδαίο οικογενεικακό δέσιμο που έχουμε. Πιστεύω ότι, υπό αυτή την οπτική, πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα από μία αναμενόμενη συνεργασία», δηλώνει.

Η συλλογή περιλαμβάνει T-shirts και cardigans με ψυχεδελικά prints, ασπρόμαυρα πλεκτά. Πρωταγωνιστές είναι τα κομμάτια με το έργο τέχνης, “The Fool”, που προοριζόταν για το cover του “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1967.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.