image
FASHION NEWS

Project Gifts: Πώς θα κάνεις τις καλύτερες επιλογές μέσα στις γιορτές


JTeam

23 Δεκεμβρίου 2021

Στη Σκανδιναβία το προφέρουν «Γιοργκ Γένσεν». Αν χρησιμοποιήσεις την αμερικανική προφορά θα το πεις «Τζορτζ Τζένσεν».

Ένα είναι σίγουρο πάντως. Όπως και να το αποκαλέσεις, το κατάστημα με την επιγραφή ''George Jensen'' θα σου τραβήξει το βλέμμα με το που μπεις στο Golden Hall και θα σε πείσει να πλησιάσεις στην είσοδό του με την πρώτη ευκαιρία.

Οι φετινές γιορτές δεν αποτελούν εξαίρεση. To παγκοσμίου φήμης σκανδιναβικό brand, άλλωστε, αποτελεί τον μεγαλύτερο πόλο έλξης για τις εορταστικές αγορές και τον απόλυτο προορισμό για τα πιο ξεχωριστά δώρα.

Με ιστορία που ξεπερνά τα 100 χρόνια, το brand είναι συνώνυμο με τη δεξιοτεχνία, την άριστη ποιότητα κατασκευής και τη διαχρονική αισθητική. Το ''George Jensen'' συνεργάζεται με κορυφαίους designers και διακεκριμένους καλλιτέχνες για τον μοναδικό σχεδιασμό κοσμημάτων και ειδών σπιτιού. Συχνά, οι iconic δημιουργίες Georg Jensen εκτίθενται στις μεγαλύτερες γκαλερί τέχνης σε όλο τον κόσμο. Τα κομψά σχέδια εμπνέονται από τις οργανικές μορφές της φύσης και αποκαλύπτουν τη συνεχή δέσμευση της εταιρίας στην κορυφαία ποιότητα και την απαράμιλλη δεξιοτεχνία.

Inside info: Το καλλιτεχνικό ταλέντο σε συνδυασμό με το μοναδικό δημιουργικό όραμα του ιδρυτή της, Georg Jensen, ήταν τα θεμέλια πάνω στα οποία δημιουργήθηκε η εταιρία στην Κοπεγχάγη, το 1904.

Ποτέ δεν είναι αργά, λοιπόν, για να κάνετε δώρο ένα... έργο τέχνης στους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Εμείς επισκεφτήκαμε το κατάστημα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και βρήκαμε τις πιο εντυπωσιακές επιλογές.

Η τέχνη του sabrage

Jenny.Gr

Το sabrage, δηλαδή η χρήση σπαθιού ή κοφτερού αντικειμένου για το άνοιγμα της φιάλης της σαμπάνιας κρατά την παράδοση ζωντανή. Ένα πολύ καλό δώρο για το Ρεβεγιόν δεν θα μπορούσε παρά να περιλαμβάνει μια σαμπανιέρα για να δώσει την αίγλη που αναλογεί στη βραδιά της αλλαγής του έτους. Το μαχαίρι, μάλιστα, που ολοκληρώνει την αγορά κάνει τη διαφορά φέρνοντας στο... τραπέζι μια ιδιαίτερη τεχνική που εντυπωσιάζει πάντα.

Τιμή: Σαμπανιέρα, 229 & Μαχαίρι, €159.

Η ώρα του στυλ

Jenny.Gr

Για εκείνη που θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω για τον σύντροφό της η πρόταση είναι ξεκάθαρη: Το ρολόι ως το βασικό αξεσουάρ του άνδρα μπορεί να αλλάξει εντελώς το κάθε λουκ και το συγκεκριμένο αυτόματο μοντέλο από τη σειρά Koppel με το μαύρο καντράν είναι αυτό που χρειάζεται ο καθένας για τη νέα χρονιά. Και για τις επόμενες.

Τιμή: 1.745

Κόσμημα – statement

Jenny.Gr

Η συλλογή Moonlight Grapes ξεχωρίζει και φέρνει τα στοιχεία από τα κλασικά σχέδια ''Georg Jensen'' στο προσκήνιο. Το κολιέ από μασίφ ασήμι 925 απογειώνει ένα κομψό λουκ και αγκαλιάζει με διαφορετικό τρόπο το στυλ της κάθε γυναίκας. Ιδανικό για δώρο για την κολλητή, τη μαμά, την αδερφή και γιατί όχι; Τον εαυτό σας.

Τιμή: 935

Σκανδιναβικό έθιμο

κερι

Το έθιμο στη Σκανδιναβία θέλει τον οικοδεσπότη ή την οικοδέσποινα να ανάβει όσο πλησιάζουν οι γιορτές ένα κερί κάθε Κυριακή μέχρι τα Χριστούγεννα. Στις 25 του Δεκέμβρη τα ανάβουν όλα μαζί και η ατμόσφαιρα γίνεται άκρως εορταστική. Το συγκεκριμένο κηροπήγιο George Jensen από τη συλλογή Season δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί το ιδανικό δώρο μέσα στις γιορτές. Για κάθε τραπέζι, για κάθε σπίτι και για κάθε οικογένεια.

Τιμή: 95

Ξεχωριστή πρόταση

Jenny.Gr

Μια μοναδική γυναίκα αξίζει και ένα μοναδικό δώρο. Για τους πιο απαιτητικούς η σειρά Fusion προσφέρει ιδιαίτερα ξεχωριστές επιλογές δώρων που συντροφεύουν την παραλήπτρια σε όλη της ζωή. Αυτό το ανυπέρβλητου κάλλους βραχιόλι με διαμάντια Pave και μασίφ χρυσο 18κ είναι η καλύτερη επιλογή για την αυγή του 2022.

Τιμή: €10.100

Γιορτινό στολίδι

Jenny.Gr

Το Top Star μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως κρεμαστό στολίδι είτε ως το απόλυτο αστέρι στην κορυφή του δέντρου. Ιδανικό για δώρο για αυτή την περίοδο, εντυπωσιάζει σε κάθε επίσκεψη, ενώ είναι ιδανικό για να το δώσετε στην οικογένειά σας ώστε να χαρίζει τη λάμψη του στο σκηνικό τα Χριστούγεννα. Ξανά και ξανά.

Τιμή: 99

Δύναμη και κομψότητα

Jenny.Gr

Από τη σειρά Curve, αυτό το ιδιαίτερα εντυπωσιακό δαχτυλίδι από ασήμι 925 και κίτρινο χρυσό κάνει τη διαφορά σε κάθε εμφάνιση και παντρεύει ιδανικά τον δυναμισμό με την απόλυτη κομψότητα. Ποια δεν θα το ήθελε για δώρο πριν φύγει το 2021;

Τιμή: 1.625

Εκθαμβωτικά πολύτιμα μέταλλα συνθέτουν εντυπωσιακά κοσμήματα, διακοσμημένα με αυθεντικά διαμάντια ή λαμπερούς πολύτιμους λίθους και διαχρονικά σχέδια minimal, σκανδιναβικού design κατασκευάζονται από εξειδικευμένους τεχνίτες με παραδοσιακές τεχνικές και υλικά υψηλής ποιότητας συνδυάζοντας την εκπληκτική δεξιοτεχνία και λειτουργικότητα, με τη σύγχρονη αισθητική.

Υπάρχει άλλο μέρος για να τα βρείτε όλα και να εντυπωσιάσετε;

GEORG JENSEN – GOLDEN HALL

Ground floor – Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ. 210 68 38 521

Online αγορές εδώ.

Φωτογραφίες: Δώρα Δημητρίου