ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Loewe: H συλλογή Spirited Away είναι το παιδικό όνειρο που γίνεται πραγματικότητα στην ενήλικη γκαρνταρόμπα


Μάρθα Κουμπάνη

7 Ιανουαρίου 2022

Loewe: H συλλογή Spirited Away είναι το παιδικό όνειρο που γίνεται πραγματικότητα στην ενήλικη γκαρνταρόμπα
Loewe
Η νέα LOEWE x Spirited Away capsule collection είναι γεγονός

Πριν λίγες ημέρες ένας κορυφαίος Ιάπωνας σκηνοθέτης γιόρτασε τα 81α γενέθλια του. Δύο μέρες μετά ένας διάσημος ισπανικός οίκος μόδας λανσάρει την νέα σειρά αξεσουάρ του. Κάπου, ένα παιδί βλέπει για πρώτη φορά, έναν απρόσωπο χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων που θα θυμάται για πολλά πολλά χρόνια. Κάπου αλλού, μια γυναίκα αποφασίζει ποια θα είναι η επόμενη τσάντα που θα χαρίσει στον εαυτό της, ως δώρο για τα 30α της γενέθλια.

Πώς συνδέονται όλα αυτά;

Είναι η νέα LOEWE x Spirited Away capsule collection που τα συνδέει. O δημοφιλής οίκος μόδας σε συνεργασία με το Studio Ghibli δημιούργησε μία σειρά αξεσουάρ, αφιερωμένη στην ταινία anime «Spirited away» του Ιάπωνα Walt Disney, όπως τον αποκαλούν, Hayao Miyazaki, o oποίος έκλεισε φέτος τα 81 του χρόνια.

Το παιδί της ιστορίας είμαι εγώ, που σε λίγες μέρες γίνομαι 30 και τι καλύτερο δώρο από ένα μαντήλι ή τσάντα με τους χαρακτήρες που σημάδεψαν το παιδικό μου μυαλό.

Ο Hayao Miyazaki γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου του 1941 στο Τόκιο της Ιαπωνίας, είναι ο σκηνοθέτης πολλών γνωστών και δημοφιλών ταινιών κινουμένων σχεδίων και ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας παραγωγής και διανομής Studio Ghibli. Η αριστουργηματική ταινία του Miyazaki κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2001 και κατάφερε να κερδίσει το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων το 2003.

H Chihiro, o Haku, η Yubaba και ο No Face επιστρέφουν και στολίζουν τα πιο εντυπωσιακά Τ-shirts, μαντήλια, τσάντες και φούτερ σε μια πολύ ξεχωριστή συλλογή από τον creative director Jonathan Anderson. Την συλλογή η οποία είναι διαθέσιμη από τις 7 Ιανουαρίου, φωτογράφισε ο Juergen Teller.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.