ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Bad Bunny όπως Brad Pitt: O ράπερ βάζει το καλύτερό του φόρεμα για τον Jacquemus


Μάρθα Κουμπάνη

8 Φεβρουαρίου 2022

Bad Bunny όπως Brad Pitt: O ράπερ βάζει το καλύτερό του φόρεμα για τον Jacquemus
Ο Bad Bunny φοράει το λαχανί κοστούμι του και ποζάρει ως ο πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας «Le Splash » του Γάλλου Jacquemus, σε μια φωτογράφιση-φόρο τιμής σε εκείνη του Brad Pitt από τα 00s.

Πριν μερικούς μήνες ο διάσημος ράπερ Bad Bunny μεταμορφώθηκε σε μοντέλο για την Vogue και χόρεψε στους ρυθμούς του iconic τραγουδιού των 00s, Macarena.

Aπ' ότι φαίνεται ο νεαρός star έχει βάλει στοίχημα να τον βλέπουμε παντού -τουλάχιστον στα μεγαλύτερα γεγονότα και καμπάνιες μόδας. Το σίγουρο είναι ότι οι σχεδιαστές του δείχνουν αδυναμία. Σήμερα ο Bad Bunny φορά το λαχανί κοστούμι του και ποζάρει ως ο πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας «Le Splash » του Γάλλου Jacquemus.

H καμπάνια της επερχόμενης συλλογής φωτογραφήθηκε από τους μακροχρόνιους συνεργάτες του Jacquemus, Tom Kneller και Zoey Radford Scott. Ο ράπερ εμφανίζεται με παιχνιδιάρικη και sexy διάθεση φορώντας ροζ καρό βερμούδα και roler blades, ενώ σε άλλη λήψη φορά το γκρι κοστούμι του, βγάζει τα παπούτσια και κάνει ποδήλατο.

H φωτογραφία pièce de résistance, ωστόσο, είναι η λήψη του Bunny με ένα baby pink μίνι φόρεμα, που συνδυάζεται με γαλάζια mules και λευκές αθλητικές κάλτσες, κάτι σαν τη σύγχρονη εκδοχή της διάσημης φωτογραφίας του Brad Pitt από τον Mark Seliger για το περιοδικό Rolling Stone το 2006.

Ο ράπερ έφερε καλοκαιρινή δροσιά στο feed μας και δεν βλέπουμε την ώρα για την κυκλοφορία την συλλογής το Παριζιάνου σχεδιαστή -αλλά και για το ίδιο το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS