ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Balmain Spring: Naomi Campbell και Carla Bruni σε μια ανατρεπτική backstage φωτογράφηση


Μάρθα Κουμπάνη

10 Φεβρουαρίου 2022

Balmain Spring: Naomi Campbell και Carla Bruni σε μια ανατρεπτική backstage φωτογράφηση
Balmain
Τα διάσημα 90s super models, αφού περπάτησαν στο show για τα 10 χρόνια του Olivier Rusteing στον Balmain ποζάρουν τώρα στην ανοιξιάτικη καμπάνια.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Olivier Rousteing έκλεισε 10 χρόνια ως creative director του οίκου Balmain και το γιόρτασε με ένα φαντασμαγορικό show για την άνοιξη του 2022, το οποίο περιελάμβανε ένα εντυπωσιακό cast θρυλικών μοντέλων, όπως η Naomi Campbell και η Carla Bruni. Τα διάσημα super models περπάτησαν τότε στην πασαρέλα φορώντας εκπληκτικά κεντημένα φορέματα με τονισμένους ώμους - το signature design του οίκου.

Σήμερα και ενόψει της νέας σεζόν ο οίκος παρουσιάζει την νέα του καμπάνια, η οποία τραβήχτηκε λίγο πριν από εκείνο το show με πρωταγωνίστριες τις ίδιες εμβληματικές γυναίκες.

Ο σχεδιαστής επέλεξε να φωτογραφήσει την καμπάνια στον ίδιο χρόνο με το show για να δώσει αυτή την αίσθηση ενός αυθόρμητου στιγμιότυπου που ταιριάζει καλά με τα social media. Αποτέλεσμα, εικόνες που μοιάζουν με backstage της επίδειξης.

Οι φωτογράφοι Mert Alas και Marcus Piggott, φωτογράφισαν τις μούσες του Rousteing, μέσα και γύρω από το La Seine Musicale, την αίθουσα συναυλιών σχεδιασμένη από τον Jean Nouvel όπου έλαβε χώρα το θέαμα της μόδας και της μουσικής.

Για μια από τις φωτογραφίες της, η Naomi Campbell έγειρε πίσω στο πάτωμα με ένα μίνι φόρεμα, τεντώνοντας το ένα από τα ατελείωτα πόδια της στον αέρα κι έχοντας μια κομψή τσάντα στην αγκαλιά της. Η Carla Bruni, η Lara Stone, η Mariacarla Boscono, η Adut Akech, o Jordan Barrett και o Fernando Casablancas πόζαραν χαλαρές χαλαρές μπροστά από τα καθίσματα της συναυλίας ή με φόντο τον ορίζοντα του Παρισιού.


Ο Rousteing ομολόγησε ότι η φωτογράφιση πρόσθεσε ένα επιπλέον επίπεδο άγχους στην ομάδα του Balmain, αλλά είπε ότι «όλη αυτή η επιπλέον ένταση και προσπάθεια άξιζε τον κόπο».

«Είναι μια αληθινή ματιά στα παρασκήνια, του τι συνέβαινε την ημέρα πριν από τη μεγάλη μέρα του show», είπε ο Rousteing, απολαμβάνοντας την ευκαιρία να δουλέψω με ένα «μίγμα θρύλων που με ενέπνευσαν από την παιδική μου ηλικία και μερικούς από τους πιο αξιόλογους του σήμερα, νέα ταλέντα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.