ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Love Parade: Miley Cyrus, Snoop Dogg και Jared Leto φορούν Gucci στο πιο ξέφρενο party


Μάρθα Κουμπάνη

23 Φεβρουαρίου 2022

Love Parade: Miley Cyrus, Snoop Dogg και Jared Leto φορούν Gucci στο πιο ξέφρενο party
Instagram/@gucci
Ο Alessandro Michele παρουσιάζει ένα βίντεο στο οποίο το pchychedelic συναντά το camp. Πρωταγωνιστές σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της μουσικής και του κινηματογράφου. 

Πριν μερικούς μήνες ο οίκος Gucci παρουσίασε το show του με τίτλο Love Parade στο Los Angeles και χρησιμοποίησε το Walk of Fame για μια πασαρέλα κινηματογραφικού επιπέδου, με περισσότερα από 100 looks και ένα star-cast που περιλάμβανε 12 celebrity μοντέλα,μεταξύ των οποίων Jared Leto, McCauley Culkin, St Vincent και Miranda July. Οι προβολείς φώτισαν τον ουρανό και η νέα μαρκίζα του θεάτρου El Capitan αναβόσβηνε «Gucci Love Parade».

Η συλλογή περιλάμβανε από glam τουαλέτες και δαντελένια σμόκιν Technicolor με φαρδύ πέτο, μέχρι casual πουκάμισα Gucci, φλοράλ boiler suits, κολάν με λογότυπο Gucci και catsuits σε έντονα χρώματα που θα μπορούσαν να ανοίξουν μια εντελώς νέα κατηγορία γυμναστικής για τη μάρκα. Αυτήν την φορά, ο οίκος επιστρέφει με την καμπάνια για την συλλογή η οποία είναι ένα μεγάλο party.

Ο Alessandro Michele παρουσιάζει ένα βίντεο στο οποίο το pchychedelic συναντά το camp. Πρωταγωνιστές σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της μουσικής και του κινηματογράφου.

Miley Cyrus, Snoop Dogg, Beanie Feldstein και Jared Leto διασκεδάζουν όλοι στο ίδιο ξέφρενο party φορώντας τις τελευατίες δημιουργίες Gucci, σε ένα σκηνικό με την χαρακτηριστική maximal αισθητική του ιταλικού οίκου. Εκεί βρίσκεται και ο Jungjae Lee του Squid Game.

Το βίντεο γυρίστηκε από τους Mert & Marcus, οι οποίοι βρίσκονται επίσης πίσω από τη συνοδευτική ταινία της καμπάνιας Velvet Underground με δικό της soundtrack.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.