ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα τσάντα της Coach έγινε sold out σε 2 μόλις λεπτά


Μάρθα Κουμπάνη

4 Μαρτίου 2022

Η νέα τσάντα της Coach έγινε sold out σε 2 μόλις λεπτά
Δευτερόλεπτα αφότου εμφανίστηκε στην πασαρέλα, η Coach έδωσε έναν περιορισμένο αριθμό από τσάντες προς αγορά στον ιστότοπο της, αλλά εξαντλήθηκαν σε δύο λεπτά.

Βλέποντας το show της Coach για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022 ήταν σαν να ανοίγεις το Netflix και να περπατάς μέσα στην οθόνη. Πραγματοποιήθηκε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην σκοτεινή προβλήτα 36 της Νέας Υόρκης. Οι καλεσμένοι έπρεπε να περπατήσουν μέσα από ένα περίτεχνο set που θύμιζε τα προάστια του Stranger Things, με σπίτια, αυτοκίνητα, ακόμη και δρόμο για να φτάσουν στη θέση τους. Φτάνοντας εκεί θα μπορούσαν εύκολα να θαυμάσουν την τσάντα της Coach για το 2022, η οποία κρεμόταν με χάρη στους καρπούς των μοντέλων.

Jenny.Gr


Ήταν η Cashin Carry Sling Bag, ένα κομμάτι από το αρχείο του brand από την πρώτη συλλογή της σχεδιάστριας Bonnie Cashin. Ο Creative Director Stuart Vevers ήθελε να ξαναδεί όλα τα πράγματα που αγαπούν οι πελάτες του Coach, και κυρίως: φορέματα, oversized jackets και φυσικά, πρακτικές τσάντες. «Μου άρεσε η ιδέα να δημιουργήσω έναν νοσταλγικό κόσμο κάπου στην Αμερική, αναμειγνύοντας τη σημερινή ενέργεια με τη νοσταλγία για την ποπ κουλτούρα που πάντα με ενέπνεε», είπε ο σχεδιαστής. H Cashin αποπνέει ρετρό στιλ και αυτήν ακριβώς τη νοσταλγική διάθεση που περιγράφει ο Vevers. Eίναι πρακτική και ευρύχωρη, ενώ μπορεί να φορεθεί γύρω από τον καρπό ή να κρεμαστεί στον ώμο.

Jenny.Gr

Coach

Δευτερόλεπτα αφότου εμφανίστηκε στην πασαρέλα, η Coach έδωσε έναν περιορισμένο αριθμό από τσάντες προς αγορά στον ιστότοπο της, αλλά εξαντλήθηκαν σε δύο λεπτά. Για όλους εμάς που ονειρευόμασταν μια Cashin, υπάρχουν ευτυχώς άλλες τέσσερις εξίσου κομψές εκδοχές που δημιούργησε η Coach με τιμές που ξεκινούν από $250.

Κοιτάζοντας τα trends για το 2022, οι handbags όπως η Cashin θα είναι αναμφίβολα μια τεράστια τάση!

Δείτε την τσάντα που λάτρεψαν οι γυναίκες.

Jenny.Gr

Coach

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Coach

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.