ΣΤΙΛ RUNWAYS

Saint Laurent: Ο Anthony Vaccarello έφερε την λάμψη εκατοντάδων αστεριών στο νυχτερινό Παρίσι


Μάρθα Κουμπάνη

2 Μαρτίου 2022

Saint Laurent: Ο Anthony Vaccarello έφερε την λάμψη εκατοντάδων αστεριών στο νυχτερινό Παρίσι
Getty Images
Αν κάτι ξέρουμε για τον σχεδιαστή είναι πως αγαπάει δύο πράγματα: Tο μαύρο χρώμα και το Παρίσι. Έτσι η συλλογή είχε αυτή την αβίαστη κομψότητα και επιβλητικότητα που το χαρακτηρίζε

H νύχτα έπεσε στο χειρινό Παρίσι και ο Anthony Vaccarello ανέλαβε να την φωτίσει για μια ακόμα φορά φέρνοντας το εντυπωσιακό show του μπροστά στον Πύργο του Eiffel. Τα φώτα, η μουσική και οι εντυπωσιακές σιλουέτες του σχεδιαστή ακτινοβολούσαν την λάμψη εκατοντάδων αστεριών, σαν κάποιος να μετετρεψε την πολυτέλεια σε διαμάντια, τα θρυμμάτισε και τα σκόρπισε στον αέρα.

Αν κάτι ξέρουμε για τον σχεδιαστή είναι πως αγαπάει δύο πράγματα: Tο μαύρο χρώμα και το Παρίσι. Έτσι η συλλογή είχε αυτή την αβίαστη κομψότητα και επιβλητικότητα που το χαρακτηρίζει. Εκλεπτυσμένο, λιτό, απλό. Είχε '90s coolness μέσα από μακριές σιλουέτες που στένευαν από την μέση και κάτω και διακριτικές πινελιές χρώματος.

Όλα αυτά ενώ καθισμένοι στην πρώτη σειρά, βρίσκονταν οι πρωταγωνιστές του Euphoria Maude Apatow, Jacob Elordi και Dominic Fike συμμετείχαν στο σόου μαζί με άλλες σημαντικές προσωπικότητες όπως η Demi Moore, η Victoria Beckham, ο ράπερ K-pop Mark Tuan, η Catherine Deneuve, ο Riz Ahmed, η Amber Valletta και η Donatella Versace.

Εκτός από τις σιλουέτες, αν υπάρχει κάτι που θα θυμόμαστε είναι τα elegant και sophisticated outerwear. Δερμάτινες καμπαρντίνες διακοσμημένες με φερμουάρ σαν αυτά που έχουμε συνηθίσει στο κλασικό biker jacket, παλτό στολισμένα με πλούσιους γιακάδες με συνθετική γούνα. Τα φορέματα αγκάλιαζαν τα σώματα των μοντέλων και τα κοστούμια είχαν διακριτική λάμψη χάρη στο μετάξι και το σατέν. Τα blazers είχαν ελαφρώς τονισμένους ώμους, τόσό ώστε να επιβάλλουν την παρουσία τους στον χώρο.Οι λεπτομέρειες ήταν ένα ακόμα γοητευτικό κομμάτι.

Μπουτονιέρες στόλιζαν το πέτο σε πολλά από τα πανωφόρια, ενώ τα χέρια των μοντέλων ήταν γεμάτα σειρές από βραχιόλια βέργες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.