ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Alexander Wang επιστρέφει στην πασαρέλα μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση


Μάρθα Κουμπάνη

15 Απριλίου 2022

Ο Alexander Wang επιστρέφει στην πασαρέλα μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση
Αλλά, κατά τα άλλα, συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως το cancel culture υπάρχει

Ο Alexander Wang επιστρέφει στην πασαρέλα με την πρώτη του επίδειξη μόδας με φυσική παρουσία από το 2019.

Ο σχεδιαστής με έδρα τη Νέα Υόρκη ανακοίνωσε την είδηση σε ανάρτηση στον λογαριασμό του brand στο Instagram, προσκαλώντας τους χρήστες στο Fortune City σε εκδήλωση και επίδειξη μόδας που θα εξυμνεί τον πολιτισμό, το φαγητό και τη μουσική των Ασιατών-Αμερικανών.

Προγραμματισμένη για τις 19 Απριλίου στο Λος Άντζελες, είναι η πρώτη επίδειξη μόδας του brand από τον Μάιο του 2019.

Ο Wang, όπως μάλλον θυμάστε, κατηγορήθηκε το 2021 για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων σε άνδρες μοντέλα.

Πολλοί από αυτούς, συμπεριλαμβανομένου και του διάσημου μοντέλου Owen Mooney, μοιράστηκαν τις ιστορίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε πολλούς επιδραστικούς λογαριασμούς μόδας, όπως το Diet Prada.

Oι ιστορίες στις περισσότερες περιπτώσεις ανέφεραν ότι ο Wang τους νάρκωνε χρησιμοποιώντας ουσίες χωρίς να το γνωρίζουν. Στη συνέχεια επιχειρούσε να τους αγγίξει παρά τη θέλησή τους, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίξαν ότι ξύπνησαν στο κρεβάτι του χωρίς να θυμούνται πώς βρέθηκαν εκεί.

Πίσω στο 2019, η ράπερ Azealia Banks δημοσιοποίησε ισχυρισμούς ανθρώπων, που παρέμειναν τότε ανώνυμοι και οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι είχαν δεχτεί σεξουαλικές επιθέσεις από τον Wang.

Η είδηση της επιστροφής του στα fashion shows, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε αντιδράσεις.

Την περασμένη εβδομάδα ήταν η Rihanna που φωτογραφήθηκε με ένα από τα πουκάμισα με κρύσταλλα του brand από τη συλλογή του Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, δείχνοντας, δυστυχώς, πως οι διάσημοι δεν έχουν πρόβλημα να φορούν και πάλι δημιουργίες του Wang.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.