ΣΤΙΛ FASHION NEWS

O Balenciaga πουλά κατεστραμμένα sneakers για 1.850 δολάρια


Μάρθα Κουμπάνη

10 Μαΐου 2022

O Balenciaga πουλά κατεστραμμένα sneakers για 1.850 δολάρια
Oι φωτογραφίες των εξαιρετικά βρώμικων παπουτσιών απλώς υποδηλώνουν ότι τα νέα πάνινα παπούτσια Paris «προορίζονται να φοριούνται για μια ζωή»

Ακούγοντας ότι ο οίκος Balenciaga oνόμασε τα νέα του sneakers Paris, φανταστήκαμε κάποιο minimal και κομψό αθλητικό, ίσως με το λογότυπο του οίκου, που να μπορεί να φορεθεί παντού, από μια χαλαρή περίσταση μέχρι το κόκκινο χαλί. Είναι αλήθεια όμως ότι ο οίκος αρέσκεται συχνά στις υπερβολές -φημίζεται άλλωστε για τα πιο iconic «ugly» trainers, τα Triple S. Σίγουρα πάντως όταν είδαμε τα νέα Paris sneakers δεν περιμέναμε ότι θα είναι κατεστραμμένα και βρώμικα!

Φυσικά τα νέα παπούτσια που σχεδίασε ο Demna Gvasalia δεν είναι αυτά της παραπάνω φωτογραφίας, καθώς αυτά είναι μόνο μια υπερβολκά φθαρμένη εκδοχή, μέρος της ανατρεπτικής καμπάνιας.

Jenny.Gr

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση, οι φωτογραφίες των σκισμένων και βρώμικων παπουτσιών απλώς υποδηλώνουν ότι τα νέα πάνινα παπούτσια Paris «προορίζονται να φοριούνται για μια ζωή». Υπάρχουν, ωστόσο, 100 «έξτρα κατεστραμμένα» αθλητικά παπούτσια διαθέσιμα προς πώληση σε μαύρο ή άσπρο, και δεν είναι σε τόσο κακή κατάσταση όσο τα fake της καμπάνιας.

Οι εικόνες της καμπάνιας γίνονται viral, όμως η τιμή των εν λόγω παπουτσιών είναι εκείνη που προκαλεί ακόμα εντονότερες αντιδράσεις. Τα $1.850 είναι ενα ακραίο ποσό για το ελαφρώς ταλαιπωρημένα στιλ, ακόμα κι αν είναι Balenciaga. Για αυτό και η συλλογή περιλαμβάνει μερικά στιλ κάτω των $700 και είναι πολύ λιγότερο ταλαιπωρημένα και φθαρμένα. Αν αξίζουν ωστόσο τα λεφτά τους, αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS