ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Οι Ancient Greek Sandals παρουσιάζουν την πρώτη τους συλλογή από τσάντες


Μάρθα Κουμπάνη

10 Ιουνίου 2022

Οι Ancient Greek Sandals παρουσιάζουν την πρώτη τους συλλογή από τσάντες
Παρουσιάζουν την πρώτη τους ολοκληρωμένη Handbag Collection για τo καλοκαίρι 2022,

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων από την ίδρυσητου brand, οι Ancient Greek Sandals υποδέχονται δυναμικά αυτή τη σεζόν και παρουσιάζουν την πρώτη τους ολοκληρωμένη Handbag Collection για τo καλοκαίρι 2022, που διατίθεται στο ομώνυμο κατάστημα Ancient Greek Sandals στην Αθήνα, καθώς και στο online store www.ancient-greek-sandals.com από τις αρχές Ιουνίου. Ως προέκταση της ντεμπούτο συλλογής με είδη σπιτιού AGSHome, που παρουσιάστηκε αυτή την άνοιξη, η Handbag Collection αντλεί επίσης έμπνευση από το χρόνο που περάσαμε σπίτι και δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από αρχετυπικά ελληνικά οικιακά σκεύη για να τα μετουσιώσει σε μια ολοκληρωμένη σειρά απόσοφιστικέ daywear τσάντες. Από τα micro bucket σχέδια έως τις oversized τσάντεςπαραλίας, κάθε τσάντα συνδυάζει με τρόπο αριστοτεχνικό τη χειροποίητη δεξιοτεχνία και τις αναφορές στην παράδοση με το λειτουργικό, σύγχρονο design. Μοντέρνα σχέδια που «αιχμαλωτίζουν» το πνεύμα του μεσογειακού καλοκαιριού,ακολουθώντας πιστά την ίδια αισθητική φιλοσοφία που έχει κάνει και τα σανδάλια Ancient Greek Sandals να ξεχωρίσουν σε όλο τον κόσμο,ε δώ και μια δεκαετία.

DEMIJOHN/HALFMOON

Jenny.Gr

Ακολουθώντας την πλούσια κληρονομιά των Ancient Greek Sandals στα δερμάτινα είδη, η σειρά Demijohn διακρίνεται για τα cutout σχέδια στο χαρακτηριστικό, φυσικό δέρμα vachetta και είναι εμπνευσμένη από την παραδοσιακή νταμιτζάνα που χρησιμοποιούν ακόμα και σήμερα στα ελληνικά χωριά για να αποθηκεύσουν λάδι ή κρασί. Η σειρά αποτελείται από τρία διαφορετικά σχέδια:

Jenny.Gr

1) το oversized Demijohn καλάθι για την παραλία ή το πικνίκ, 2) το κομψό Demijohn clutch, που κυκλοφορεί σε τρία χρώματα, για τις απογευματινές ή βραδινές εμφανίσεις, και 3) το σχέδιο Half Moon shoulder strap bag, σε μεσαίο και μεγάλο μέγεθος, που μπορεί να φορεθεί ως τσάντα πόλης ή να φιλοξενήσει τα απαραίτητα σε μια καλοκαιρινή απόδραση.

Jenny.Gr

NET BUCKET

Jenny.Gr

H σειρά Net Bucket περιλαμβάνει μια μικρή και μια μεσαίου μεγέθους crossbody τσάντα φτιαγμένη από δερμάτινες λωρίδες που δημιουργούν ένα διχτυωτό σχέδιο και ενώνονται στην κορυφή με δερμάτινες θηλιές.

Το εσωτερικό ντύνεται με επένδυση από καραβόπανο για το πρωί ή διαθέτει πουγκί από πιστοποιημένο βιώσιμο βινύλιο eco-texγια τα βραδινά looks.

CROCHET

Jenny.Gr

Η capsule συλλογή Crochet προτείνει statement σχέδια με περίτεχνες υφές που αποτίουν φόρο τιμής στην παραδοσιακή δεξιοτεχνία. Κάθε τσάντα δημιουργείται από 100% βαμβακερή κροσέ ύφανση, πλεγμένη αριστοτεχνικά ώστε να συνοδεύσει τα φυσικά δέρματα της συλλογής.

Jenny.Gr

Κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά στυλ: το micro μέγεθος για το βράδυ,το μεσαίο για όλη μέρα και extra large γιατις weekend αποδράσεις. Kαι σε αποχρώσεις: κρεμ ή κρεμ με σιέλ, απαλό πορτοκαλί με μαύρες ρίγες καθώς και σε μια bold πολύχρωμη εκδοχή. Όλες συνδυάζονται με φυσικό δέρμα vachetta.

BASKET

Jenny.Gr

Η σειρά Βasket περιλαμβάνει δύο κλασικά σχέδια τσάντας, σοφιστικέ αλλά και πρακτικά για καθημερινή χρήση. Διαθέσιμα σε μεσαίο και μεγάλο μέγεθος,και ταδύο χαρακτηρίζονται από μια περίτεχνη δερμάτινη κατασκευή που έχει στο εσωτερικό της πουγκί από καραβόπανο. Σε κάθε τσάντα οι τρύπες για τα κορδόνια έχουν βαφτεί στην απόχρωση του δέρματος ώστε να μην υπάρχει κανένα μεταλλικό στοιχείο.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.