ΣΤΙΛ FASHION NEWS

#MySummerStory: Η νέα συλλογή κοσμημάτων με την οποία θα αφηγηθείς το δικό σου καλοκαίρι


JTeam

30 Ιουνίου 2022

#MySummerStory: Η νέα συλλογή κοσμημάτων με την οποία θα αφηγηθείς το δικό σου καλοκαίρι
Από τα βάθη της θάλασσας μέχρι τη λάμψη του ήλιου, όλα αυτά που θυμίζουν καλοκαίρι γίνονται κομψά κοσμήματα, έτοιμα να ολοκληρώσουν κάθε σας εμφάνιση.

Οι λόγοι που το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας εποχή είναι πολλοί. Ήλιος, θάλασσα, άμμος, δροσερά ξενύχτια με φίλους, νέοι έρωτες, μαγικές παραλίες, καινούρια μέρη, ανεπανάληπτες εμπειρίες. Καθετί που ζούμε αυτή την υπέροχη - και λίγο πιο ανέμελη - εποχή του χρόνου, δημιουργεί μία αξέχαστη ιστορία.

Αυτή η εποχή ενδείκνυται και για ανανέωση σε κάθε επίπεδο. Και συνήθως αυτή η ανανέωση ξεκινάει από το στυλ μας. Μόλις κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες ζεστές ημέρες, αμέσως η διάθεσή αλλάζει και αυτό αποτυπώνεται και πάνω μας.

Η ντουλάπα μας γεμίζει με φανταχτερά και ζωηρά χρώματα, με ρούχα που έχουν πιο ελαφριά και απαλά υφάσματα, αλλά και αξεσουάρ που δίνουν μια ξεχωριστή, καλοκαιρινή νότα στο look μας.

Φυσικά, τα κοσμήματα κάθε φορά έχουν εξέχουσα θέση στην καρδιά μας, αφού είναι αυτά που δίνουν τη λάμψη που μας λείπει, αναβαθμίζοντας το στυλ μας. Και με την νέα συλλογή της Pandora, My Summer Story, κάθε καλοκαιρινή ιστορία αποκτά νέο, ξεχωριστό νόημα.

Jenny.Gr

Τα μοναδικά της σχέδια γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι των πιο ανέμελων αναμνήσεων που θα δημιουργήσουμε και φέτος και μας ταξιδεύουν από τους πιο τροπικούς παραδείσους, μέχρι τον βαθύ θαλάσσιο κόσμο.

Τα νέα σύμβολα της συλλογής είναι εμπνευσμένα από πλάσματα της θάλασσας, με σμάλτο και αυθεντικό γυαλί Μurano, και αντιπροσωπεύουν ιδανικά την ομορφιά και το μυστήριο του ωκεανού. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το δημοφιλές σύμβολο της θαλάσσιας χελώνας, η οποία μας θυμίζει κάτι από ελληνικά νησιά. Κυκλοφορεί σε γαλάζια και ροζ απόχρωση.

Jenny.Gr

Η φρεσκάδα των φρούτων που απολαμβάνουμε τα απογεύματα κάτω από μια δροσερή σκιά κι η ενέργεια που μας δίνουν «αιχμαλωτίζεται» στα νέα ομώνυμα σύμβολα. Κατασκευασμένα με εκπληκτική δεξιοτεχνία και μοναδικές τεχνικές, εντυπωσιάζουν με τις ρεαλιστικές λεπτομέρειες και τα μαγικά σχέδιά τους.

Jenny.Gr

Ένα από τα πρώτα σύμβολα, η φράουλα, επανασχεδιάζεται σε ένα συναρπαστικό σχέδιο με λαμπερό σμάλτο με χειροποίητη τοποθέτηση, που προσθέτει βάθος και ανάγλυφη υφή.

Jenny.Gr

Φυσικά, ένα τροπικό μέρος δεν είναι... τροπικό και μαγικό, εάν σε αυτό δεν υπάρχουν ιδιαίτερα φυτά και σπάνια χρωματιστά πτηνά. Γι' αυτό και η My Summer Story συλλογή της Pandora παρουσιάζει τον Κάκτο με επίστρωση χρυσού 14κ και πράσινα κρύσταλλα και τον Παπαγάλο, με μοναδικό μοτίβο ανάγλυφου σμάλτου σε πλούσιες ιριδίζουσες αποχρώσεις, που εκφράζουν τη ζεστασιά και τη χαρά του καλοκαιριού.

Jenny.Gr

Εάν είστε ακόμα πιο περιπετειώδεις ως χαρακτήρες, τότε σίγουρα θα «βρείτε» τον εαυτό σας στα ξεχωριστά σχέδια της καλοκαιρινής αυτής συλλογής, ενώ μπορείτε να συνδυάσετε δροσερό μασίφ ασήμι 925 με λαμπερό σμάλτο σε εντυπωσιακές αποχρώσεις και να αποδράσετε σε οποιονδήποτε ονειρικό προορισμό.

Μπορείτε ακόμα να συνδυάσετε σύμβολα σε μπλε και πράσινες αποχρώσεις για ένα ενδιαφέρον και άκρως καλοκαιρινό look, layerings με κολιέ και τροπικά στοιχεία, αλλά και μοναδικούς συνδυασμούς σκουλαρικιών.

Jenny.Gr

Επειδή, όμως, καλοκαίρι σημαίνει και φεστιβάλ και ξεφάντωμα, τη μοναδική συλλογή ολοκληρώνουν οι νέες αφίξεις κοσμημάτων της συλλογής Pandora ΜE, που εμπνέονται από τη μουσική, την ενέργεια, την ελευθερία και τα χρώματα των καλοκαιρινών festivals.

Jenny.Gr

Πειραματιστείτε δημιουργικά συνδυάζοντας τα αγαπημένα σας micro-charms με βραχιόλια, την αλυσίδα λαιμού, αλλά και τα σκουλαρίκια της συλλογής και προσθέστε νότες αισιοδοξίας στα looks του καλοκαιριού.

Jenny.Gr

Κάθε καλοκαίρι έχει τη δική του όμορφη ιστορία και η Pandora είναι εδώ, για να την εκφράσετε με λάμψη και κομψότητα!

Jenny.Gr

Επισκεφθείτε το online κατάστημα της PANDORA για ηλεκτρονικές αγορές εδώ.
Ανακαλύψτε το πλησιέστερο κατάστημα εδώ.

#MomentsWithPandora #MySummerStory #BetterTogether

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.