ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Από τη Rosie ως την Kendall: Τα καλοκαιρινά looks των IT girls που θα φοράμε και το φθινόπωρο


JTeam

18 Αυγούστου 2022

Από τη Rosie ως την Kendall: Τα καλοκαιρινά looks των IT girls που θα φοράμε και το φθινόπωρο
@ariviere
Παραμένουν πιο επίκαιρα από ποτέ και τους επόμενους φθινοπωρινούς μήνες

Τι και αν το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του και είναι ώρα να αποχαιρετίσουμε νησιά και παραλίες; Η καλοκαιρινή και ανέμελη διάθεση παραμένει, στο styling τουλάχιστον και τους celebrities όπως η Rosie Huntington και Kendall Jenner. Ήταν πολλά τα looks που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν και οι τάσεις που κυριάρχησαν ήρθαν για να μείνουν. Απο τις ιέρειες του instagram, όπως οι Jenners, μεχρι τα πιο "ανατρεπτικά" μοντέλα, όλα τα IT girls πρόσφεραν πλούσιο υλικό δίχως να αφήσουν το κοινό τους παραπονεμένο.

90's και 70's επιρροές κυριάρχησαν φέρνοντας έναν vintage αέρα στα outfits, ενώ τα athleisure στοιχεία απογειώθηκαν προσφέροντας άνεση και cool αισθητική στην φετινή καλοκαιρινή σεζόν. Μπορεί λοιπόν να επιστρέφουμε και πάλι ανανεωμένες για το φθινόπωρο, τις τάσεις όμως που επικράτησαν δεν τις εγκαταλείπουμε ακόμη.

Πάμε να δούμε κάποιες από τις κυριότερες

Silky και λινά υφάσματα μπορούν να παραμείνουν στην γκαρνταρόμπα μας και προσθέτοντας ένα "πουλόβερ" στους ώμους, ή ακόμη και loafers αντί για σανδάλια να μας συνοδέψουν μέχρι τον Οκτώβριο και τις πρώτες βροχές. Μπορείς να αντλήσεις και έμπνευση απο την αγαπημένη Rosie Huntington-Whiteley η οποία απογειώσε τις εμφανίσεις της όπως θα διαπιστώσεις και στην παρακάτω της ανάρτηση.

Συνεχίζουμε με την Olivia, που προκαλεί αίσθηση με το girly και μοντέρνο στιλ της, το οποίο μας κέρδισε και φέτος το καλοκαίρι. Τα αέρινα καλοκαιρινά φορέματα, είναι ιδανικά για τις ζεστές ημέρες του Σεπτέμβρη, ιδανικά συνδυασμένα με sneakers είτε και cowboy boots. Όσο για τα αξεσουάρ, μη διστάσεις να συνεχίσεις να κρατάς τις oversized τσάντες θαλάσσης σου.

athleisure looks δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τη λίστα, αφού η επιστροφή στο γραφείο και την καθημερινότητα απαιτεί άνεση και effortless διάθεση. Οι συνδυασμοί και οι τάσεις δεκάδες, όπως και τα luxurious αθλητικά brands.

Η vintage διάθεση έχει επιστρέψει πιο δυναμικά απο ποτέ εδώ και καιρό, το καλοκαιρί κυριάρχησε και την νεα σεζόν μας ακολουθεί, με την Kendall να αφηνει το κοινό της εντυπωσιασμένο με τα 70's και 90's looks της. Από μάξι φορέματα, μέχρι την κλασσική denim φούστα συνδυασμένη με ένα crop, δεν μπορείς παρά να αγαπήσεις τα vibes.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.