ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το Savage x Fenty της Rihanna απέκτησε loungewear σειρά, για να νιώθεις sexy αλλά και χαλαρή


JTeam

2 Σεπτεμβρίου 2022

Το Savage x Fenty της Rihanna απέκτησε loungewear σειρά, για να νιώθεις sexy αλλά και χαλαρή
Το νέο λανσάρισμα του brand της Rihanna, συνοδεύεται από μία δυναμική καμπάνια

To lingerie brand που ίδρυσε η megastar Rihanna, Savage x Fenty, επεκτείνει τη γκάμα του για να συμπεριλάβει μια επιλογή από loungewear κομμάτια - όπως joggers, hoodies, T-shirts, onesies, slips, tank tops, σορτς και κολάν. Φυσικά το νέο λανσάρισμα συνοδεύεται από μία νέα καμπάνια που δείχνει πώς οι λάτρεις του brand μπορούν να φορέσουν αυτά τα items από τον καναπε του σπιτιού τους στο δρόμο.

«Στον πυρήνα, το Savage x Fenty έχει να κάνει με το να νιώθεις σέξι και αυτοπεποίθηση», είπε η Rihanna σε μια δήλωση. «Η συλλογή lounge δίνει όλα αυτά με ένα χαλαρό twist. Ήθελα να φέρω άνεση και πραγματικότητα σε καθημερινά κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν με όποιον τρόπο σε κάνουν να είσαι εσύ». H συλλογή πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου με πρωταγωνιστές δύο νέους ambassadors του brand: τη Jordan Alexander και την Dove Cameron.

«Το σέξι είναι ακριβώς αυτό που είσαι, όπως είσαι», είπε η Alexander , μία από τις σταρ του reboot του «Gossip Girl». «Βλέποντας πόσο άφοβα η Rihanna επιδιώκει τον εορτασμό της ατομικότητας με το Savage x Fenty μου δίνει τόσο πολύ κουράγιο και έμπνευση να αποδεχτώ κάθε κομμάτι του εαυτού μου και της ζωής μου. Δεν υπάρχει σχέδιο για το σώμα ή τη ζωή μου. Πρέπει να το φτιάξω για μένα. Δεν χρειάζεται να είμαι σαν καμιά άλλη».

Η τραγουδίστρια Cameron πρόσθεσε: «Ήταν μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα με το εμβληματικό Savage x Fenty, ένα brand που εστιάζει στον εορτασμό της συμπερίληψης και της μοναδικότητας. Αυτή η νέα συλλογή είναι τόσο πολυτελής και τόσο φρέσκια, τέλεια για την καθημερινή ανύψωση που χρειάζομαι για να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.