ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Oι πιο διάσημοι celebrities στην front row του multiverse show Tommy Hilfiger


JTeam

13 Σεπτεμβρίου 2022

Oι πιο διάσημοι celebrities στην front row του multiverse show Tommy Hilfiger
Το Tommy Factory Fall Runway Show αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα events της NYFW

H επιστροφή του Tommy Hilfiger στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου με το Tommy Factory Fall Runway Show αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα events αυτής. Το show TOMMY FACTORY, που ουσιαστικά ήταν το making of ενός fashion show, ήταν ένας φόρος τιμής στο εμβληματικό Factory του Andy Warhol στη Νέα Υόρκη, όπου συνδύασε τη μόδα, την τέχνη, τη μουσική και την ψυχαγωγία.

Jenny.Gr

Πρωταγωνιστές του show ήταν το νέο TH Monogram που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον Fergus Purcell και η συνεργασία με τον Βρετανό σχεδιαστή Richard Quinn για μία capsule συλλογή. Παραδοσιακοί κώδικες Americana διασκευάζονται με μια σύγχρονη αισθητική, εμπνευσμένη από το streetwear twist. Συγκρουόμενα pop χρώματα, επαναπροσδιορίζουν τις αναλογίες και αναδιαμορφώνουν τα heritage classics με απροσδόκητους τρόπους.
Αυτή την inclusive γιορτή της pop κουλτούρας και της δημιουργικότητας, παρακολούθησαν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες του Tommy Hilfiger. Στο show παρευρέθηκαν οι Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Corey Gamble, Richard Quinn, Shawn Mendes, Jon Batiste, Kate Moss, Halima Aden, John Legend, Rickey Thompson, Jaylen Brown, Anthony Ramos and Paulo André. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία της Jane Forth, από τα πρώτα μέλη του ιστορικού FACTORY, η οποία ήταν γνωστή ως η έφηβη superstar του Warhol. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι Lady Bunny, Luka Sabbat, Wisdom Kaye, Miss Fame, Law Roach, Martine Rose, Noah Beck, 24k Goldn, Yungblud, Jesse Jo Stark, Latto, Anne Marie, Trippie Red, Riisa Naka, FEWOCiOUS.

Jenny.Gr

Το Tommy Factory συνεχίζει μέσα από τη συλλογή Fall 2022


Το Tommy Factory μεταδίδει την αισιοδοξία και το συμπεριληπτικό πνεύμα του brand παγκοσμίως με 360 marketing ενέργειες. Ξεκινώντας στις 12 Σεπτεμβρίου, η συλλογή Tommy Hilfiger Fall 2022 συνεχίζει να συνδυάζει hi-tech και lo-fi για να γιορτάσει την ποπ κουλτούρα και τη δημιουργική έκφραση.

Jenny.Gr

Φωτογραφισμένη από τον Craig McDean στο Bronx και επιμελημένη στυλιστικά από την Katie Grand, στη καμπάνια πρωταγωνιστούν το super model Kate Moss και η κόρη της Lila Moss. Συμμετέχουν επίσης, ο θρυλικός drummer και παραγωγός, Travis Barker, ο βραβευμένος με Grammy® καλλιτέχνης και υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα® και Emmy® ηθοποιός Anthony Ramos, ο πολυβραβευμένος με Grammy® τραγουδοποιός και συνθέτης Jon Batiste, ο καλλιτέχνης της street pop art ο Mr.Brainwash, ο θρύλος της drag του Wigstock Lady Bunny, καθώς και ο tattoo artist Steve Wiebe.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.