ΣΤΙΛ FASHION NEWS

6 fashion items που «μάχονται» τον καρκίνο του μαστού


Μάρθα Κουμπάνη

25 Οκτωβρίου 2022

6 fashion items που «μάχονται» τον καρκίνο του μαστού
Tα μεγαλύτερα fashion brands ενάντια στον καρκίνο του μαστού

O Οκτώβριος είναι ο Μήνας Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού. Η θλιβερή αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τουλάχιστον μία γυναίκα που έχει προσβληθεί από αυτόν τον τύπο καρκίνου.

Υπολογίζεται ότι μία γυναίκα διαγιγνώσκεται με καρκίνο του μαστού κάθε δύο λεπτά μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και μία στις οκτώ Αμερικανίδες θα διαγνωστεί με αυτόν στη ζωή της. Είναι πάρα πολλές, αλλά εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στους ερευνητές, οι οποίοι πλησιάζουν καθημερινά στην εύρεση μιας θεραπείας.

Τι μπορούμε να κάνουμε; Πρώτα απ΄όλα να ενημερωθούμε και να μην παραλείπουμε να εξεταστούμε. Στην συνέχεια να δείξουμε κατανόηση και την υποστήριξη μας σε αυτές τις γυναίκες με όποιο τρόπο μπορούμε.

Κάθε χρόνο, τα fashion brands δημιουργούν ρούχα και αξεσουάρ για να ενισχύσουν τις προσπάθειες φορέων και οργανισμών που στηρίζουν αυτές τις γυναίκες, δωρίζοντάς τους μέρος από τα έσοδα των πωλήσεων. Σίγουρα δεν είναι πολύ, αλλά είναι και αυτό κάτι.

1. To πλεκτό

Αυτό το απίστευτα όμορφο πλεκτό πουλόβερ από τη συλλογή BCAM της Knitwise, από την οποία το 50% των εσόδων θα διατεθεί στο Living Beyond Breast Cancer.

Jenny.Gr

Knitwise

2. Τα trainers

Η φούξια εκδοχή των διάσημων APL trainers υποστηρίζει τον Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Jenny.Gr

APL

3. Η embellished στέκα

H σχεδιάστρια κυκλοφόρησε μια limited edition στέκα με ροζ κρύσταλλα προς τιμήν του μήνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού και θα δωρίσει το 10 τοις εκατό των εσόδων στην American Cancer Society.

Jenny.Gr

Lele Sadoughi

4. Η cozy ρόμπα

To brand εσωρούχων και loungewear Savage x Fenty κυκλοφόρησε μια ειδική σειρά για το μήνα και ενθαρρύνει τους πελάτες να αυτοεξεταστούν. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Clara Lionel, το Savage x Fenty κάνει δωρεές στο πρόγραμμα Keep A Breast Give Back Grants.

Jenny.Gr

Savage x Fenty

5. Τα girly εσώρουχα

Το παιχνιδιάρικο και πολύχρωμο Beatrice Bra του Araks και στο ασορτί Aaron Panty είναι μία ακόμα πρόταση. Για τον μήνα Οκτώβριο, το 20 τοις εκατό των πωλήσεων από αυτά τα είδη στο χρώμα Guava θα πάει στο Ίδρυμα Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού.

Jenny.Gr

Araks

6. To κομψό κασκόλ

Τι καλύτερο από την αίσθηση του κασμίρ; Το Ίδρυμα Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού θα λάβει μέρος των κερδών από τη συλλογή του Naked Cashmere, LOVE. Η συνεργασία είναι μακροχρόνια, μάλιστα. Η μάρκα έχει ήδη δωρίσει πάνω από 280.000 $ στο BCRF.

Jenny.Gr

Naked Cashmere

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.