ΣΤΙΛ FASHION NEWS

British Fashion Awards 2022: Florence Pugh, Rita Ora και όλες οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί


Τόνια Τζάφερη

6 Δεκεμβρίου 2022

British Fashion Awards 2022: Florence Pugh, Rita Ora και όλες οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί
Τα Fashion British Awards 2022 πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο με την λαμπερή βραδιά να είναι αφιερωμενη στη Βασίλισσα Ελισάβετ

Τα Fashion British Awards 2022 μας πρόσφεραν τόσο θέαμα και λάμψη, αφήνοντας μας εμπνευσμένους και εντυπωσιασμένους από ορισμένες εμφανίσεις -από άλλες, ωστόσο, σίγουρα μπερδεμένους. Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, τα British Fashion Awards 2022 πραγματοποιήθηκαν εχθές στο Royal Albert Hall, τιμώντας και βραβεύοντας όλες εκείνες τις προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους στον κόσμο της μόδας και του θεάματος για το 2022.

Το σημαντικό βραβείο του Model of the Year δόθηκε στη Bella Hadid, αφού η επιρροή της τη χρονιά που μας πέρασε ήταν πιο έντονη από ποτέ. Η ίδια ωστόσο δεν κατάφερε να παρεβρεθεί, για να παραλάβει το βραβείο της. Κορυφαίος σχεδιαστής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Pier Paolo Piccioli, για λογαριασμό του οίκου Valentino, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του από την ηθοποιό Florence Pugh, μια από τις καλεσμένες που ξεχώρισε με το κατακόκκινο Valentino της.

Πέρα από τα βραβεία, η βραδιά ήταν αφιερωμένη και στη Βασίλισσα Ελισάβετ. Προβλήθηκαν στιγμιότυπα από τη ζωή της, θρυλικές εμφανίσεις της που επηρέασαν στιλ και μόδα, ενώ μοντέλα περπατούσαν στο catwalk με customized δημιουργίες Βρετανών σχεδιαστών, οι οποίοι εμπνεύστηκαν από την βασίλισσα.

Η βρετανική αισθητική όμως δεν σταμάτησε εδώ, ούτε και οι τιμές προς την Ελισάβετ. Η Naomi Campbell απέδωσε τον απαιτούμενο φόρο τιμής στη βασίλισσα, πριν ξεκινήσει το runway, ενώ φρουροί από το παλάτι του Buckingham βρίσκονταν περιμετρικά της κυκλικής πασαρέλας (πόσο πιο British μπορεί να γίνει άλλωστε;).

Όσο για τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, ήταν ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα, με εμφανίσεις που είτε ενθουσίασαν και έλαμψαν, είτε δεν μας άρεσαν καθόλου και αποτέλεσαν μια σκέτη απογοήτευση. Προσωπική μου αγαπημένη ήταν η Elsa Hosk, η οποία εμφανίστηκε με ένα λαμπερό Miu Miu outfit, αναδεικνύοντας του κοιλιακούς της, ενώ για το μακιγιάζ της ήταν το απόλυτο look που μας έδωσε έμπνευση για τις γιορτές.

Λιγάκι αδιάφορη βρήκαμε την πανέμορφη Rosie Huntington-Whiteley, η οποία εμφανιστηκε με μια μαύρη, δερμάτινη δημιουργία από Valentino. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ματ σκουλαρίκια και nude αποχρώσεις στο μακιγιάζ της. Παροτι η Rita Ora ξεχώρισε για τη χθεσινή της εμφάνιση με bleached φρύδια και see through φόρεμα, μας άφησε λίγο με ανάμεικτα συναισθήματα.

Πάμε να δούμε κάποιες από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρακάτω gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.