ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Λαμπερή τις φετινές γιορτές με την Christmas Capsule Collection της Funky Buddha


JTeam

9 Δεκεμβρίου 2022

Λαμπερή τις φετινές γιορτές με την Christmas Capsule Collection της Funky Buddha
Λαμπερά Christmas outfits από την αγαπημένη Funky Buddha; Φυσικά!

Η Funky Buddha λανσάρει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μία άκρως λαμπερή και γιορτινή collection και υποδέχεται τις γιορτές με τη γυναικεία Christmas Capsule Collection.

Σε άκρως εορταστική διάθεση και με μία υψηλής αισθητικής φωτογράφιση στο κέντρο της Αθήνας, η Funky Buddha αποτυπώνει και παρουσιάζει τα απόλυτα festive looks που θα ντύσουν τις μέρες των γιορτών μας. Η συλλογή δίνει έμφαση στη γυναίκα που δεν συμβιβάζεται, προτείνοντας ρούχα που διακρίνονται για τη λάμψη και τις πινελιές πολυτέλειας, που απαιτούν οι μέρες των γιορτών, χωρίς να χάνεται στην ομοιομορφία, υποκύπτοντας σε τετριμμένες επιλογές. Η Αθήνα, καθώς αποκαλύπτει ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια την μητροπολιτική της διάσταση, μετατρέπεται στο καλύτερο φόντο για τη σύγχρονη γυναίκα και τον άντρα που ζουν και απολαμβάνουν κάθε εποχή, ξεχωρίζοντας και διατηρώντας την ταυτότητα τους.

Τούλι, διαφάνειες, παγιέτες και κρόσσια συνδυάζονται δημιουργικά σε μοναδικά κομμάτια. Little black dresses, mini, midi ή maxi εντυπωσιακές φούστες, λαμπερά tops σε διάφορες υφές, παντελόνες κεντημένες με παγιέτα και ιδιαίτερες ολόσωμες φόρμες, συνθέτουν την εικόνα των φετινών γιορτών. Τα κομμάτια αυτά σε συνδυασμό με κλασικές επιλογές της χειμερινής συλλογής, όπως παντελόνια από δερματίνη, πουκάμισα, πουλόβερ και puffer ή faux leather jackets δημιουργούν πρωτότυπους και μοντέρνους συνδυασμούς για όλη την ημέρα.

Η Christmas Capsule Collection, αν και αφιερωμένη στη γυναίκα, συμπληρώνεται άρτια από τις διαχρονικές επιλογές της ανδρικής συλλογής που μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση της εορταστικής περιόδου.

Καλές γιορτές σε όλους!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.