ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Funky Buddha: εντυπωσιακά εγκαίνια στο River West


JTeam

14 Δεκεμβρίου 2022

Funky Buddha: εντυπωσιακά εγκαίνια στο River West
Η Funky Buddha εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο River West σε εορταστικό κλίμα!

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Funky Buddha στο εμπορικό κέντρο River West πραγματοποιήθηκαν σε απόλυτα εορταστικό κλίμα!

Σαν ένα χριστουγεννιάτικου party με τα ηχεία να παίζουν upbeat X-mas τραγούδια με παρουσία DJ και ένα άκρως διασκεδαστικό live performance από την μπάντα «Φουλ του Ρήγα», που παντρεύει το hip hop, τη reggae, τη funk και τη rock μουσική, υπενθυμίζοντας στο κοινό τη σύνδεση της Funky Buddha με τη μουσική. Χριστουγεννιάτικα cupcakes, gingerbread cookies, macaron καθώς και παραδοσιακοί κουραμπιέδες και μελομακάρονα δια χειρός Δημήτρη Σκαρμούτσου έδωσαν τη δική τους γιορτινή πινελιά.

Το ολοκαίνουργιο κατάστημα της Funky Buddha φιλοξενείται στον 1ο όροφο του River West, στην Λεωφόρο Κηφισού 98 και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό γιορτινού shopping. Τα διαχρονικά ανδρικά κομμάτια του επιτυχημένου ελληνικού brand εντυπωσίασαν τόσο τους εκλεκτούς καλεσμένους όσο και τους καταναλωτές, ωστόσο την παράσταση έκλεψε η γυναικεία Xmas Capsule Collection που κέρδισε την καρδιά των γυναικών που πέρασαν από το κατάστημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.