ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Tο ολοκαίνουριο sneaker cleaner της Philips κρατάει σε «φόρμα» τα αγαπημένα σου sneakers


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Δεκεμβρίου 2022

Tο ολοκαίνουριο sneaker cleaner της Philips κρατάει σε «φόρμα» τα αγαπημένα σου sneakers
Tο ολοκαίνουριο sneaker cleaner της Philips είναι η πιο εύκολη λύση για τον καθαρισμό των αγαπημένων σου αθλητικών παπουτσιών!

Η Philips καινοτομεί για ακόμα μία φορά με την εξειδικευμένη συσκευή Sneaker Cleaner GCA1000/60, για το πιο εύκολο καθάρισμα των αθλητικών παπουτσιών, με τη λιγότερη προσπάθεια για όλους! Τον sneakerhead που θέλει να κρατάει σε “φόρμα” τα αγαπημένα του sneaker ή την fashionista που θέλει άψογα καθαρά αθλητικά παπούτσια, που συμπληρώνουν το στυλ της!

Jenny.Gr

Τα sneakers είναι τα παπούτσια που φοράμε πιο συχνά από όλα πλέον στην καθημερινότητά μας και γι’ αυτό έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για σωστό κι ασφαλή καθαρισμό. Τι καλύτερο λοιπόν από μία συσκευή που προσφέρει ασφαλές καθάρισμα, χωρίς να ρισκάρεις πλέον να καταστρέψεις τα αγαπημένα σου παπούτσια ή να ταλαιπωρείσαι με το τρίψιμο στο χέρι; Υπόσχεται τέλειο αποτέλεσμα σε σχέση με τους συμβατικούς τρόπους καθαρισμού.

Το sneaker cleaner είναι ιδανικό ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα παπούτσια χάρη στις 3 διαφορετικές κεφαλές βούρτσας που περιέχει:

1. Η πολλαπλών χρήσεων μαλακή βούρτσα είναι κατάλληλη για τα πιο ευαίσθητα υφάσματα όπως πάνινα, υφασμάτινα ή σουέντ.

2. Η σκληρή βούρτσα προσφέρει το πιο σχολαστικό καθάρισμα σε σκληρά υλικά, όπως πλαστική ή λαστιχένια σόλα.

3. Το σφουγγάρι είναι ιδανικό για δερμάτινες ή λαστιχένιες επιφάνειες.

Εάν αγχώνεσαι να φορέσεις τα λευκά ή τα ευαίσθητα παπούτσια σου όλη μέρα διότι θα τα λερώσεις, μην ανησυχείς καθώς το sneaker cleaner λειτουργεί με μπαταρίες, ώστε να το έχεις παντού μαζί σου! Με το sneaker cleaner της Philips, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την κατάλληλη κεφαλή καθαρισμού και να τη βρέξεις με νερό, στο οποίο διαλύεις μόνο απορρυπαντικό. Τα sneakers θα στεγνώσουν γρήγορα και θα είσαι έτοιμος/η για βόλτες με παπούτσια που θα μοιάζουν ολοκαίνουρια! Συμπαγές, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση, το sneaker cleaner είναι το προϊόν που χρειάζεσαι για να έχεις τα αθλητικά σου παπούτσια πάντα στην εντέλεια!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS