ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τα γκρίζα μαλλιά της ανδρικής καμπάνιας του Saint Laurent κερδίζουν τις εντυπώσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Ιανουαρίου 2023

Τα γκρίζα μαλλιά της ανδρικής καμπάνιας του Saint Laurent κερδίζουν τις εντυπώσεις
Instagram/ysl
Μια εξαιρετική δουλειά από τον Anthony Vaccarello για την νέα καμπάνια του οίκου Saint Laurent.

Ο Anthony Vaccarello γέμισε τη νέα ανδρική καμπάνια του οίκου Saint Laurent με επικούς σκηνοθέτες και όλοι τους βρίσκονται πάνω από το όριο της συνταξιοδότησης.

«Τα γκρίζα μαλλιά έχουν γοητεία» είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη και εδώ το βλέπουμε να εφαρμόζεται. Τα γκρίζα μαλλιά και η απίστευτη αυτοπεποίθηση είναι τα δύο στοιχεία που ξεχωρίζουν στην ασπρόμαυρη φωτογράφιση της καμπάνιας από τον David Sims.

Ο Pedro Almodóvar, ο Jim Jarmusch, ο David Cronenberg και ο Abel Ferrera ποζάρουν σαν επαγγελματίες μοντέλα και δίνουν μια άλλη διάσταση στην ανδρική καμπάνια. Ο Jarmusch και ο Ferrera είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον οίκο σε ταινίες.

Ο Almodovar, που φοράει statement γυαλιά ηλίου και γούνινο παλτό στην καμπάνια, θα κάνει μια 30λεπτη Αγγλική ταινία με τον Ethan Hawke και τον Pedro Pascal. Θα βγει μέσα στο 2023 και οι χαρακτήρες αναμένεται να φορούν ρούχα και αξεσουάρ σχεδιασμένα από τον Vaccarello.

Ο Vaccarello έχει κάνει και άλλες τέτοιες ταινίες στη διάρκεια της θητείας του στον Saint Laurent. Είναι μέρος του προσωπικού του project από το 2018, το οποίο θεωρείται ένας καλλιτεχνικός σχολιασμός μέσα από τους φακούς του Saint Laurent.

Δείτε παρακάτω τα video της καμπάνιας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.