ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Eleven The Fashion Project: Η ξεχωριστή έκθεση που απογειώνει την ελληνική μόδα


JTeam

23 Ιανουαρίου 2023

Eleven The Fashion Project: Η ξεχωριστή έκθεση που απογειώνει την ελληνική μόδα
Με πορεία που μετράει 20 χρόνια γεμάτα επιτυχίες, η eleven11 είναι η μοναδική διαφημιστική εταιρεία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον κλάδο της ένδυσης.

Η «Eleven The Fashion Project» αποτελεί τη μοναδική εμπορική έκθεση αποκλειστικά για τη γυναικεία ένδυση, που φέρνει σε επαφή κατασκευαστές και σχεδιαστές με τα καλύτερα καταστήματα λιανικής, πολυκαταστήματα, e-shops, show rooms, με αντιπροσώπους, δημοσιογράφους μόδας και influencers από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πιστή στην άψογη αισθητική που χαρακτηρίζει το portfolio της eleven11 και βασισμένη στα πρότυπα διεθνών οργανώσεων, η «Eleven The Fashion Project» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον θαυμασμό εκθετών και επισκεπτών, έχει καταφέρει να συσπειρώσει κάτω από μία στέγη την ελληνική βιομηχανία μόδας και να στρέψει τα φώτα στον χώρο, με σκοπό να προβάλει το μήνυμα:

Η ελληνική μόδα έχει ιστορία, δυναμικό παρόν αλλά και φωτεινό μέλλον.

Eleven The Fashion Project vol.3

Στις 28, 29 και 30 Ιανουαρίου 2023, ο εμβληματικός χώρος του Ζαππείου θα φωτιστεί ξανά για να υποδεχτεί την τρίτη,
ακόμα πιο εντυπωσιακή επαγγελματική έκθεση μόδας.
Μια έκθεση στην καρδιά της Αθήνας, μιας πόλης που εμπνέει με το μακραίωνο παρελθόν της και το γεμάτο ζωντάνια,
πάθος και δημιουργικότητα παρόν της.

130 brands για 3 ημέρες στην καρδιά της Αθήνας.

Jenny.Gr

Με πορεία που μετράει 20 χρόνια γεμάτα επιτυχίες, η eleven11 είναι η μοναδική διαφημιστική εταιρεία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον κλάδο της ένδυσης.

Ιδρυτής και πρόεδρος ο Χρήστος Δούκας, με εμπειρία 30 χρόνων στον χώρο. Η eleven11 από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα συνεργάζεται με τα πιο επιτυχημένα brands της αγοράς, γεγονός που την καθιστά leader στον χώρο της μόδας.

Το δημιουργικό της τμήμα, αποτελούμενο από τους πλέον αξιόλογους επαγγελματίες, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και τεχνικής αρτιότητας.

Όλοι οι συνεργάτες μας εμπνέονται, δημιουργούν και χαρακτηρίζονται από το ίδιο πάθος…

το πάθος για δημιουργία!

Jenny.Gr

Instagram: @eleventhefashionproject

Facebook: Eleven The Fashion Project