ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Hailey Bieber δοκιμάζει ένα look βγαλμένο από τη «Δυναστεία»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Ιανουαρίου 2023

Η Hailey Bieber δοκιμάζει ένα look βγαλμένο από τη «Δυναστεία»
Instagram/haileybieber
Όταν το πομπώδες στυλ της δεκαετίας του '80 προσαρμόζεται στο corporate-chic στυλ της Gen-Z από την Hailey Bieber

Η Hailey Bieber συχνά συμπεριλαμβάνει σπάνια κομμάτια του streetwear στην βραδινή γκαρνταρόμπα της, αλλά από όταν ξεκίνησε την δική της εταιρεία skincare τον περασμένο χρόνο, η Hailey μας δίνει την δική της ερμηνεία όσον αφορά στις ενδυματολογικές επιλογές μιας CEO. Η τελευταία της εμφάνιση σηματοδοτεί ένα νέο outfit στο corporate-chic στυλ της Gen-Z.

Στο opening event των OBB Studios στο Hollywood, η 26χρονη επιχειρηματίας φόρεσε ένα ολόσωμο σύνολο από τον οίκο Schiaparelli, το οποίο ήταν μια ωδή στην πομπώδη αισθητική της δεκαετίας του 1980. Το look της Hailey απαρτιζόταν από ένα μακρυμάνικο κολλητό top, με τετράγωνη λαιμόκοψη, ένα ψηλόμεσο cigarette παντελόνι, με floral λεπτομέρειες, φορεμένα με μια oversized μαύρη δερμάτινη ζώνη με χρυσό κούμπωμα. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα sling backs, χρυσά κρεμαστά σκουλαρίκια και με μια μαύρη δερμάτινη Bijoux Secret τσάντα.

Το στυλ της «Δυναστείας» είναι πολύ hot αυτή τη σεζόν και της ταιριάζει πολύ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.