ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Kendall Jenner πρωταγωνιστεί στη νέα Spring 2023 καμπάνια του Jimmy Choo


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Ιανουαρίου 2023

Η Kendall Jenner πρωταγωνιστεί στη νέα Spring 2023 καμπάνια του Jimmy Choo
Jimmy Choo
Η Kendall Jenner ως σουπερ ηρωίδα στη νέα Spring 2023 καμπάνια του Jimmy Choo!

Το διάσημο brand Jimmy Choo μόλις ανέβασε την Spring 2023 καμπάνια του, με πρωταγωνίστρια το supermodel Kendall Jenner.

Ως ένα κομμάτι της σειράς «TIME TO DARE» του brand, η Kendall Jenner εμφανίζεται στη καμπάνια ως σουπερ ηρωίδα, η οποία προσπαθεί να μας κάνει να κατανοήσουμε την δύναμη της μόδας να μεταμορφώνει. Υπό τον φακό της Carlijn Jacobs στην Νέα Υόρκη, η καμπάνια στοχεύει να αποδώσει την αυτοπεποίθηση και την τολμηρή προσωπικότητα του Jimmy Choo, μαζί με στοιχεία διαχρονικού glamour και ανεπιτήδευτης ενέργειας.

Παρουσιάζοντας τα πιο εξεζητημένα κομμάτια του brand, η καμπάνια Spring 2023 δίνει βάση σε βασικές γραμμές υποδημάτων, όπως η πλατφόρμα TILDA 140 Loafer και τα πράσινα νέον NEOMA 110 Sandals, μαζί με τα TALURA 100 Heels και τις MACEO over-the-knee μπότες. Τα αξεσουάρ δε θα μπορούσαν να λείπουν, με την Diamond Soft Hobo και το Diamond Frame Clutch να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Επίσης η συλλογή παρουσιάζει την προσήλωση του brand στο τζιν, προσφέροντας μια γερή δόση Y2K νοσταλγίας και σύγχρονου design, με το JC μονόγραμμα φυσικά.

Μπορείτε να δείτε όλη την καμπάνια στο παρακάτω video.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.