ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Giambattisa Valli Spring 2023 Couture: Μια dolce vita αισιοδοξίας


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Ιανουαρίου 2023

Giambattisa Valli Spring 2023 Couture: Μια dolce vita αισιοδοξίας
Instagram/giambattistavalliparis
«Παλ ροζ, φούξια, παστέλ μπλε και πορτοκαλί σαν σορμπέ». Στο άκουσμα αυτόν των χρωμάτων ένα όνομα σου έρχεται στο μυαλό: Giambattisa Valli.

Ομολογουμένως η haute couture συλλογή του Giambattisa Valli για την Άνοιξη του 2023 ήταν ένα κινούμενο ζαχαρωτό, μια εικονική απόδραση από την καθημερινότητα. Όσο σκοτάδι και να υπάρχει γύρω μας, ο σκοπός του ήταν να δημιουργήσει μια μόνιμη dolce vita από αισιοδοξία και όμορφα χρώματα. «Σε αυτούς τους μπερδεμένους καιρούς, μου αρέσει η ιδέα να φέρω τον θεατή σε μια στιγμή που μπορεί να χαλαρώσει και να ηρεμήσει».

Τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος στο Beverly Hills ήταν η χρωματική του παλέτα, με την οποία δημιούργησε αυτά τα ροζ, παστέλ μπλε και πορτοκαλί σορμπέ. Όσον αφορά σε δύο ασημένια φορέματα, είπε «Ω, είναι λες ντραπέ σα να βγήκε μόλις από την πισίνα και το έδεσε γύρω της. Εύκολα, όπως ένα παρεό».

Ξεκάθαρα όλη η συλλογή του Giambattisa Valli μπορεί να φορεθεί άνετα στην επερχόμενη σεζόν βραβείων, την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, σε black-tie και όχι μόνο events και σε πολύ συγκεκριμένους γάμους.

Το στυλ του σχεδιαστή σε αυτή τη συλλογή έγινε ακόμα πιο ογκώδες και πιο υπερβολικό. Βέβαια, ανάμεσα στις ουρές και στους φιόγκους μπορούσες να δεις αρκετό δέρμα να ξεπετάγεται μέσα από διαφάνειες ή και όχι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.