ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Με τη δύναμη του φεγγαριού! Ο Jimmy Choo γιορτάζει τα 30στα γενέθλια της Sailor Moon


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Φεβρουαρίου 2023

Με τη δύναμη του φεγγαριού! Ο Jimmy Choo γιορτάζει τα 30στα γενέθλια της Sailor Moon
Jimmy Choo
Αν έβλεπες «Sailor Moon», τότε πραγματικά αυτή συλλογή θα σου φέρει πολλέ μνήμες από τα παιδικά σου χρόνια

Για να γιορτάσει τα 30στα γενέθλια του διάσημου manga «Pretty Guardian Sailor Moon» ή όπως την γνωρίζουμε στην Ελλάδα απλά «Sailor Moon», ο Jimmy Choo με την Naoko Takeuchi, την δημιουργό της «Sailor Moon» για μια capsule συλλογή εμπνευσμένη από ατομικότητα και την γυναικεία ενδυνάμωση. Μέσα από αυτή τη συλλογή η creative director του Jimmy Choo, Sandra Choi, θέλει να συνδυάσει τις ιδέες και το όραμα των γυναικών στον creative χώρο, με την αδιαμφισβήτητη επιρροή της Sailor Moon στην ποπ κουλτούρα και την μόδα.

Μιλώντας για το project, η Choi, δήλωσε «Η Pretty Guardian Sailor Moon είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, ένα manga και anime που γεφυρώνει κουλτούρες και γλώσσες, που μιλάει σε διαφορετικές γενιές και μας φέρνει όλους πιο κοντά. Αυτό είναι που με τράβηξε σε αυτό το project, να γιορτάσω τα 30 χρόνια της Sailor Moon μέσω αυτής της συνεργασίας. Το να δουλεύω τόσο στενά με την Naoko Takeuchi ήταν μια έμπνευση».

«Αυτή η συνεργασία φανερώνει τις κοινές μας αξίες όχι μόνο προς την γυναικεία ενδυνάμωση, αλλά και την ικανότητα της μόδας να εμπνεύσει ατομικισμό και συμπερίληψη μέσω της προσωπικότητας και των προσωπικών πιστεύω. Η έννοια της μεταμόρφωσης μέσω της μόδας είναι καίριας σημασίας για την Takeuchi και τα ρούχα παίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην ταυτότητα των ηρωίδων, ειδικά τα παπούτσια τους, η πιο δυναμική μεταμόρφωση που μπορείς να κάνεις»

Προσφέροντας μια μοναδική συλλογή από παπούτσια και αξεσουάρ, η συλλογή αντλεί έμπνευση από τους βασικούς χαρακτήρες του manga, τις «Sailor Guardians», δηλαδή την Sailor Ερμή, την Sailor Άρη, την Sailor Δία, την Sailor Αφροδίτη και φυσικά την Sailor Moon μαζί με την γάτα της Luna.

Οπότε η συλλογή έχει τις μπότες της Sailor Moon, της Sailor Ερμή και της Sailor Δίας, μαζί με τις γόβες της Sailor Άρης και τις πλατφόρμες της Sailor Αδροφίτης.

«Είμαι υπερβολικά χαρούμενη που οι χαρακτήρες και οι ιστορίες που προήλθαν από την φαντασία μου, αγαπιούνται τώρα από τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλον τον κόσμο», λέει η Naoko Takeuchi. «Αυτό που είχε πάντα σημασία για εμένα ήταν νεανική, καθαρή φαντασία και η δύναμη των νέων κοριτσιών. Πιστεύω ότι το brand Jimmy Choo έχει τις ίδιες ποιότητες».

Η συλλογή Jimmy Choo x Sailor Moon θα είναι διαθέσιμη από τις 14 Φεβρουαρίου στο site του Jimmy Choo.

Δείτε τη συλλογή στο παρακάτω gallery.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.