ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Michael Kors πήγε Μόντε Κάρλο για τη νέα του καμπάνια - «Σικ πολυτέλεια και ανάλαφρη γκλαμουριά»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Φεβρουαρίου 2023

Ο Michael Kors πήγε Μόντε Κάρλο για τη νέα του καμπάνια - «Σικ πολυτέλεια και ανάλαφρη γκλαμουριά»
Instagram/michaelkors
Μια καμπάνια που αποπνέει πολυτέλεια και ξεγνοιασιά

Ο Michael Kors φωτογράφισε την ανοιξιάτικη καμπάνια του στο Mόντε Κάρλο, με τα μοντέλα Mica Argañaraz και Mona Tougaard να είναι ντυμένα με το πολυτελές στιλ της εποχής. Το ολλανδικό δίδυμο Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin φωτογράφισαν την καμπάνια τοποθετώντας την σε ένα urban resort.

«Το Urban resort για εμένα είναι ότι καλύτερο έχουν να προσφέρουν και οι δύο αυτοί κόσμοι, είναι η πολυτέλεια και η σικ κομψότητα της πόλης με την ανάλαφρη γκλαμουριά που βρίσκεις στα καλύτερα resorts» είπε ο Michael Kors.

«Αυτή η συλλογή χρησιμοποιεί πολλά στοιχεία που κανονικά τα βρίσκεις στις διακοπές, πολλά λευκά, πολύ δέρμα, μαλακά καφτάνια και δετά σανδάλια μπερδεμένα με τις γραμμές και την καθαρότητα που χρειάζεσαι σε ένα urban περιβάλλον. Το Μόντε Κάρλο ήταν ο τέλειος προορισμός για να αναδείξεις το πνεύμα της συλλογής», συμπλήρωσε.

Ανάμεσα από τα looks είδαμε καφτάνια και sarongs, άψογα ραμμένα κοστούμια και Chesterfield παλτό. Η χρωματική παλέτα είχε λευκο, μαύρο, τροπικό lime και έντονο κόκκινο, μαζί με τόνους ασημένιους, χρυσούς, ιριδίζοντες και της άμμου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.