ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Time for Love: ιδέες για δώρα από τη MODIVO


JTeam

10 Φεβρουαρίου 2023

Time for Love: ιδέες για δώρα από τη MODIVO
Time for Love: τέλειες ιδέες για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η πιο ρομαντική εποχή του χρόνου πλησιάζει. Αν και η αγάπη - για τους αγαπημένους σας και για τον εαυτό μας, πρέπει να γιορτάζεται όλο το χρόνο - η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η καλύτερη στιγμή για να εκτιμήσουμε συμβολικά τους κοντινούς μας ανθρώπους. Η διαίσθηση παίζει βασικό ρόλο στην επιλογή δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά αξίζει να εξοικειωθείς με δοκιμασμένες λίστες δώρων, όπου μπορείς να βρεις ιδέες για το τέλειο δώρο για εκείνη και για εκείνον.

Ρομαντικά δώρα για εκείνη

Είναι ευρέως γνωστό, ότι το πιο συνηθισμένο προϊόν όταν πρόκειται για την επιλογή δώρων για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για μια γυναίκα είναι τα εσώρουχα. Το ημιδιαφανές κορμάκι Undress Code με ένα διακριτικό, ελαφρώς πρωτοποριακό σχέδιο φαίνεται να είναι μια σίγουρη και πετυχημένη επιλογή σε αυτή την κατηγορία. Το ρουμπινί εφαρμοστό φόρεμα με την ετικέτα Fracomina με φουσκωτά μανίκια θα κάνει επίσης εντύπωση. Κάθε γυναίκα θα εκτιμήσει και ένα όμορφο αξεσουάρ. Αυτό που θα κοσμεί τον καρπό της για πολλά χρόνια είναι αναμφίβολα το ασημί ρολόι Margia του brand Ted Baker με ένα υπέροχο βραχιόλι με γεωμετρικό μοτίβο. Στη λίστα των δοκιμασμένων πατεντών όταν πρόκειται για πρακτικά δώρα, δεν μπόρεσε να λήψει το νεσεσέρ καλλυντικών, αχώριστος σύντροφος για τα ταξίδια ή τις καθημερινές προκλήσεις. Μία από αυτές τις προτάσεις είναι το νεσεσέρ σε ζουμερό κόκκινο χρώμα, κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας από τη μάρκα Valentino.

Ρομαντικά δώρα για εκείνον

Η επιλογή δώρου για έναν άνδρα είναι πάντα μια μεγάλη πρόκληση. Τι πραγματικά θέλουν οι άνδρες και πώς να ανταποκριθείς στις προσδοκίες τους; Η λίστα με τα αξιόπιστα δώρα που σίγουρα θα ενθουσιάσουν κάθε άνδρα ανεξάρτητα από τα γούστα του μπορεί να είναι ένα μπλουζάκι Vision of Super με καρδιά σε μοντέρνο στυλ ή μια πιο κλασική μπλούζα polo BOSS σε έντονο κόκκινο χρώμα. Ένα πραγματικά αποδεδειγμένο δώρο για εκείνον είναι το σετ μποξεράκια HUGO σε μαύρο και κόκκινο χρώμα. Οι άνδρες θα ενθουσιαστούν επίσης με το μοντέρνο μπουφάν bomber KARL KANI ή το πορτοφόλι με μονόγραμμα GUESS.

Για περισσότερη έμπνευση για γλυκά και καλόγουστα δώρα για την αγαπημένη ή τον αγαπημένο σου δες τον ειδικό οδηγό δώρων για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου της MODIVO που δημιουργήθηκε από τους στυλίστες αυτού του multibrand.

Δείτε στο παρακάτω gallery τα δώρα για εκείνη και για εκείνον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.