ΣΤΙΛ FASHION NEWS

therinós ss2023: Μαγιό με μεσογειακή προσωπικότητα και αθηναϊκό αέρα


JTeam

10 Μαΐου 2023

therinós ss2023: Μαγιό με μεσογειακή προσωπικότητα και αθηναϊκό αέρα
Η συλλογή therinós ss2023 μας μιλάει για τον γαλανό αθηναϊκό ουρανό και τα χρώματα του μεσογειακού καλοκαιριού

Το ελληνικό brand therinós, όντας εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι, κυκλοφόρησε το 2021 την πρώτη του capsule συλλογή με one-piece μαγιό, τα οποία σχεδιάστηκαν για να φοριούνται όλη την ημέρα, από το πρωί στην πισίνα, την παραλία, αλλά μέχρι και τις βραδινές εξόδους μαζί με ένα διάφανο καφτάνι, με ένα ψηλόμεσο παντελόνι ή με μια full φούστα.

Η συλλογή και το mood της αντλούσαν έμπνευση από το στιλ της μεσογειακής ριβιέρας και τις iconic προσωπικότητες της δεκαετίας του ’60 και ’70. Ο στόχος του brand ήταν να δημιουργήσει διαχρονικά σχέδια, τα οποία κολακεύουν και αναδυκνείουν την θηλυκή σιλουέτα. Στην SS22 συλλογή το brand διατήρησε το Grecian chic χαρακτήρα του, έχοντας ως νεό σημείο αναφοράς και έμπνευσης τις γυναικείες φιγούρες του Μινωικού πολιτισμού, κάτι που αποδόθηκε μέσω μιας βαθιά γήινης παλέτας, δυναμικών μεταλλικών στοιχείων και λεπτομερειών σε ολόσωμα, αλλά και μπικίνι μαγιό.

Φέτος η therinós λανσάρει την τρίτη της συλλογή μαγιό εμπνευσμένη από το vibe και τα χρώματα του μεσογειακού καλοκαιριού, τον γαλανό αθηναϊκό ουρανό και την χρωματική βεντάλια της ελληνικής φύσης. Βιολετί, φούξια, λευκό και έντονο μπλε ραφ σε φίνες υφές, περίτεχνα σχέδια με το χαρακτηριστικό πλισέ όπως και γεωμετρίες κυριαρχούν ως βασικά στοιχεία της συλλογής.

Jenny.Gr

Πιστή στις μεσογειακές της ρίζες, η εταιρία χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υφάσματα από τη Bergamo της Ιταλίας ενώ η παραγωγή παραμένει αποκλειστικά σε εξειδικευμένα ατελιέ στην Ελλάδα. Φέτος, η εταιρία που αρχικά είχε έδρα μόνο στο Ντουμπάι, ενισχύει τους δεσμούς της με την ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά αποκτώντας θυγατρική εκπροσώπηση στην Ελλάδα, απευθυνόμενη σε πελάτες χονδρικής πώλησης μέσω του γνωστού AP showroom, το οποίο εκπροσωπεί μερικά από τα μεγαλύτερα σχεδιαστικά brands της Ελλάδας. Τα βιώσιμα υλικά και η απαράμιλλη τεχνογνωσία είναι βασικοί πυλώνες του brand πίσω από το οποίο βρίσκεται η ιδρύτρια Mandy Oikonomopoulou Bosini.

Η συνεργασία με την Liana Camba ήρθε αβίαστα και τα δύο αυτά brands δημιούργησαν μαζί μια elevated σειρά resort wear. Η σειρά ταιριάζει απόλυτα με τα μαγιό therinós, προσφέροντας στους πελάτες πολυτελή σύνολα, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά τόσο σε υφές όσο και σε χρώματα. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας γιορτάζεται στη συλλογή SS23, η οποία συνδυάζει τη μακρόχρονη εμπειρία και την δεξιοτεχνία που χαρακτηρίζει τα σχέδια της Liana Camba με την κοσμοπολίτικη προσωπικότητα των μαγιό therinós. Η συλλογή Liana Camba x therinós resort wear περιλαμβάνει καφτάνια, αέρινες παντελόνες, κιμονό και θηλυκά φορέματα φτιαγμένα από μεταξωτά και φίνα υφάσματα σε ζωηρές αποχρώσεις και συνδυασμούς tone-on-tone με τα μαγιό, δημιουργώντας μία συλλογή εξαιρετικά versatile και υψηλής αισθητικής.

Jenny.Gr

Μπορείτε να βρείτε τα therinós στο https://therinos-resort-wear.com/ και δείτε την gallery παρακάτω!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS